Hearthstone

Ingyen paklik, ingyen golden legendary és egy rakás szórakozás: ezt kínálja a 4 hetes új event!


Izgalmas event elé nézünk.

Vadonatúj fesztivállal készül a Blizzard a nyárra: jön a Felfire Festival, melyhez egy videóval készült a kiadó, nézzük meg elsőként!

Nagyon röviden: egy négy héten át tartó eseménysorozat lesz, mely során (a szokásos brawlokat kivéve, bár az alábbi képen úgy néz ki, mintha kettő kimaradna egyébként) 9 paklit lehet kifarmolni és egy arany legendary-t, Kael’thas Sunstridert.

A 9 pakli legendary questek során lesz elérhető:

  • 06.17: az első részt kell teljesíteni a “the Trial by Felfire” adventure során, ez jár érte: 1 Ashes of Outland pakk, 1 Descent of Dragons pakk, és 1 Rise of Shadows pakk.
  • 06.24: játszani kell 4 “Trial by Felfire Challenge” játékot, ezeket kapjuk meg ekkor: 1 Ashes of Outland pakk, 1 Descent of Dragons pakk, és 1 Saviors of Uldum pakk. Ha mindet teljesítjük (a felfire küldetésekből), akkor kapjuk meg az arany legendary lapot, valamint a Rusted Legion hátlapot.
  • 07.01: végezetül pedig 4 Tavern Brawl meccset kell nyomni, ezért pedig a következők ütik a markunk: 1 Ashes of Outland pakk, 1 Year of the Dragon pakk, és 1 Descent of Dragons pakk.
HS_Cardback_Felfire_300x301_EK01_DW.png
Rusted Legion hátlap

Június 9-én pedig egy kalóz frissítés kerül be a Battlegrounds módba – ezért még nem jár jutalom. Ezen felül lesz egy Aranna Starseeker nevű bundle, amit valószínű shopban, pénzért vásárolhatunk meg, de egyelőre a cikk megírásának pillanatában erről még nem volt infó.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva