Call of Duty

Egyre biztosabb, hogy napokon belül bemutatják az új Call of Duty-t!


Egy fejlesztő posztja árulkodhatott a ˇmeglepetésről".

A játékosok megannyi konteó, találgatás és szivárogtatás után napokon belül végre megkaphatják amire már régóta várnak, és bemutathatják a legújabb Call of Duty epizódot. Ugyan egy ideje már felröppent az a pletyka, miszerint a véletlenül a legújabb szezon érkezésével egybeeső Playstation 5 event során leplezik le a Treyarch legújabb játékát, mindkét eseményt sajnálatos módon az amerikai tüntetések miatt elhalasztották.

Szerencsére azonban nem kellett sokat várni és a Sony be is jelentette a legújabb kitűzött időpontot, így legalább azt biztosan tudhatjuk, hogy a Playstation 5 eseményére már napokon belül sort kerítenek. A CoD: MW Season 4 kezdetéről azonban sem az Activision, sem az Infinity Ward részéről nem érkezett hivatalos megerősítés, így eddig csak találgatni tudunk, hogy mikor startolhat el, a fordulat viszont a Sony bejelentése nyomán érkezett!

Új időpontot kapott a PS5 esemény!

A japán cég hivatalos közleménye után ugyanis a Treyarch egyik vezető fejlesztője, David Vonderhaar egy rövid, szavak nélküli tweetet tett közzé, amit többen egyértelmű utalásnak vélnek a Sony eseményére, úgy a legújabb Call of Duty bejelentésére. (A poszt a bejelentés után született, és ahhoz képest három nap múlva lesz esedékes = 3 kávéscsésze.)

A leakerek azt is 99%-os bizonyossággal állítják, hogy az új szezon kedd-szerda-csütörtök magasságában fog érkezni, ami teljesen véletlenül a két vállalat eredeti terveivel is tökéletesen összecsengene. Arra viszont, hogy ez kiderüljön még minimum egy, maximum két napot még várnunk kell.

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen CoD hírről sem, akkor csatlakozz csoportunkhoz Facebookon:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva