Egyéb

Végre megérkezett Bill és Ted legújabb kalandjának első előzetese!


Bill és Ted idén nyáron ismét egy zseniális kalandra indul!

Ugyan akadnak jobb vígjátékok a ’90-es évek elején azonnal kultfilmekké váló Bill és Ted két kalandjánál, a geek és popkulturális érdemei abszolút elvitathatatlanok.

Na meg persze ez volt az a film, amivel Keanu Reeves először belopta magát a nézők szívébe, hogy aztán még több lélegzetelállító alakítással váljon a filmtörténelem egyik megkerülhetetlen alakjává. 

Egy ideje már tudjuk, hogy az 1991-ben, a Bill és Ted haláli túrájával abbamaradt sorozat idén megkapja a harmadik felvonását, a koronavírus-járvány miatt azonban félő volt, hogy a tervezett megjelenést képes lesz-e, vagy egyáltalán akarják-e tartani. Erre érkezett most egy egészen határozott válasz egy remek plakát, illetve a film első előzetesének formájában, amiben – lassan 29 év után – végre ismét láthatjuk az eredeti gárdát a legendás szerepeikben tündökölni.

Ez azt jelenti, hogy a Bill & Ted Face the Music változatlanul idén nyáron kerül majd a mozikba. Az előzetesből azt már biztosan tudjuk, hogy az eredeti színészgárda még mindig szívvel lélekkel képes azonosulni a klasszikus szerepeikkel, és természetesen – Keanu Reeves és Alex Winter mellett – William Sadler is visszatér, más bizonyosan nem is játszhatná a Halált!

Amellett, hogy már nagyon várjuk reméljük is, hogy az eredetihez méltó módon sül majd el!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva