Valorant

A Valorant rajongói arra kérik a fejlesztőket, hogy nerfeljék Reyna egyik képességét!


Sokak szerint túlságosan erős lett a legújabb ügynök.

Június másodikán vált mindenki számára elérhetővé a Valorant teljes verziója, ami sok változtatás, egy tartalmas Battle Pass és az új, izgalmas játékmód mellett egy vadiúj karaktert is hozott Reyna személyében. Azóta már mi is megmutattuk nektek, hogy mennyire erős lett a játék tizenegyedik ügynöke, ami miatt a rajongók most arra kérik a fejlesztőket, hogy változtassanak a népszerű karakter Leer képességén.

A lassan 7 ezer főt számláló Valorant csoportunkban is előjött már a ma hajnal óta elérhető 1.01-es frissítés kapcsán a téma, hogy Reyna vajon miért kerülte el a Riot figyelmét, hiszen még az őt gyakran választó main játékosok szerint is sokkal erősebb, mint a többi ügynök. Ennek kapcsán Redditen egy szép kis balhé alakult ki, amiben a rajongók kifejtik, hogy a fejlesztőknek valamit kellene kezdenie az új karakter C-vel előhívható képességével, hiszen nem igazán lehet mit csinálni ellene, míg mondjuk Phoenix vakítása elől azért el tudunk fordulni, hogy elkerüljük a nagyobb bajt és az ezzel gyakran járó gyors halált.

Sokak szerint már az is nagy könnyebbség lenne, ha falon keresztül nem tudná használni, hiszen akkor legalább rövidebb ideig kockáztatná az életét és még a skill aktiválása előtt le lehetne lőni őt. Vannak, akik úgy látják, hogy az így megjelenő orb életerejét kellene csökkenteni – ami jelenleg 100 hp körül mozog -, hiszen ezáltal még egyszerűbb lehetne az ellene való védekezés.

Csatlakozz még ma folyamatosan épülő Valorant közösségünkhöz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva