Fortnite

Így “könnyű”? Tfue-t és 5 másik profit vádolja Zayt makró használata miatt

ujsagiro - 4 éve Címkék: Fortnite. Zayt, Macro, Tfue,

Zayt Twitteren akadt ki.

A 20 éves kanadai profi, Williams Aubin, ismertebb nevén Zayt eléggé kiborította a bilit Fortnite körökben, ugyanis nemrégiben Tfue-t és 5 másik profit vádolt meg makró használata miatt.

Zayt - Twitch Streamer Profile & Bio | TopTwitchStreamers

Aki esetleg nem tudná: makró alatt értünk minden olyan külsős programot, mely egy adott játékon belül lehetőséget ad arra, hogy több akció gombot egyre köthessünk, mely által bizonyos cselekedeteket könnyebb végrehajtani.

A téma mostanság került elő jobban, miután két ausztrál Youtuber egymásnak feszült. EJLad megvádolta SerpentAU-t, hogy makró segítségével tud gyorsan editelni (melyeket a videójában láthatunk) játékon belül, aminek következtében utóbbi bevallotta, hogy egyszer valóban használta a videó kedvéért, azonban később ezt elhagyta.

A cikk elején említett Zayt egy immáron törölt tweetben ígérte meg, hogy lebuktatja a profikat, akik a double movement makrót használják.

Egy ezt követő Tweetben Zayt a következő játékosokat nevezte meg: Tfue, UnknownArmy, Zexrow, BuckeFPS, Khanada, és Kreo. “Egy éve leltem erre rá és gyakoroltam is. Most pedig az összes profi használja és ez borzasztó idegesítő: valószínű semmi következménye nem lesz számukra ennek.”

A Tfue-Zexrow kettőst kivéve mindenki reagált a vádakra:

Páran ironizáltak, néhányan pedig gyakorlatilag megesküdtek, hogy nem folyamodtak ilyenhez, egyszerűen jó játékosok.

Nos meglátjuk, hogy lesz-e ennek folytatása, illetve hogy az Epic Games nyilatkozik-e ez ügyben: ez egyelőre még a jövő zenéje, de bizonyítékok híján nem valószínű, hogy lesz ennek következménye.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva