Call of Duty

Most akkor lesz vagy sem? | Minden, amit tudhatunk a Season 4 startjáról!


Egyelőre óriási kérdőjel az elhalasztott Season 4 kezdete, de megpróbálunk kicsit utána járni, mi lehet az igazság!

Óriási a feszültség. Az Activision – ha nem egy, az új rész bemutatása előtti marketing hack -, akkor kommunikációból elégtelenre vizsgázott. A rajongók forrongnak, ugyanis a leakerek által talált fájlok alapján 99%-os biztossággal állították (egyöntetűen mindenki), hogy 10-én a szokásos update-tel végre befut a legújabb, a Modern Warfare immáron negyedik szezonja.

A szezon kezdete viszont elmaradt, és ugyan mi is felhívtuk rá a figyelmet, hogy érdemes komoly fenntartásokkal kezelni ezeket az információkat, valóban minden jel arra utalt, hogy a mai nap már fejest ugrunk az újdonságokba, így most mindenki extrán csalódott.

Most akkor mi és mikor lesz?

Csüggedni egy percig sem kell, ugyanis számos dolog áll a rendelkezésünkre, amikből pár dologra bátran tudunk következtetni. Az Activision eredetileg a Sony PlayStation eventje előtti napon szerette volna indítani az új szezont, amit viszont az amerikai események miatt el kellett odázni, és a napokban kapott új dátumot – amit ha nem halasztanak még tovább, holnap késő este (22:00) streamelnek majd.

A legfontosabb viszont, hogy a Sony az eseményét az eredeti terveknek megfelelően pontosan ugyanabban az órában tartja majd, amiből arra következtethetünk, hogy az Activision is hasonlóképp fog tenni. Ugyanis nem csupán a szezon startja, de az egyébként szokásos hétközi frissítés is teljes egészében elmaradt. Ha viszont jól következtetünk, akkor a frissítéssel nem reggel, vagy napközben kell számolnunk, hanem este az Infinity Ward terveivel megegyezően, körülbelül 19:00 magasságában.

Persze semmi sincsen kőbe vésve, főleg úgy, hogy hivatalos információ – sem a hétközi, sem a Season 4 frissítéssel kapcsolatban – a cikk írásának pillanatáig sem érkezett még. Viszont ha az esti órákban sem érkezne, az valóban óriási meglepetés lenne, ugyanis már azt is biztosra vélik, hogy a legújabb Call of Duty epizódot is a PlayStation 5 eseményén fogják leleplezni – erről egy Treyarch fejlesztő tweetje is árulkodott.

Egyre biztosabb, hogy napokon belül bemutatják az új Call of Duty-t!

Mi fog történni a Season 4-ben?

Nos, pár dologról (új fegyverek, új pályák, új operátorok) lehullt már a lepel, erről egy korábbi cikkünkben bővebben is írtunk, szóval érdemes lehet elolvasni, ha még nem tetted volna.

Minden, amit biztosan tudunk az új szezonról: befutott a Season 4 első előzetese!

A Season 4 tehát biztosan úton van már, a pontos startot viszont az Activision ezidáig elfelejtette velünk is megosztani. Ha viszont jól következtetünk, akkor könnyen lehet, hogy már ma este befut az igen méretesnek ígérkező Season 4 update. Az elmúlt egy hét csend és a mai nap után óriási csalódás lenne ha mégsem lenne igazunk…

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen CoD hírről sem, akkor csatlakozz csoportunkhoz Facebookon:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva