Call of Duty

A Season 4 intrója leplezhette le az új Warzone térképet!


A fejlesztők így erősítették meg a korábbi pletykákat, vagy csak trollkodnak velünk?

Igaz még csak most kezdődött a negyedik szezon, és bár sok újdonság, amit a startra reméltünk elmaradt (ezek valószínűleg a későbbiekben fokozatosan érkeznek meg), de mindig van hova és mit találgatni.

Az egyik legnagyobb talányra valószínűleg nem mostanában derül majd fény, ellenben a szemfülesebbek egy komoly elejtett utalást szúrhattak ki a Season 4 intrójában, ami a lehetséges új pálya, Urzikstan érkezését lebegteti meg.

Urzikstan egyébként egy ideje már komoly beszédtéma a leakerek között, ők ugyanis már a Warzone indulása óta tudni vélik, hogy idővel ez a battle royale módra szabott, de a jelenleginél kisebb pálya is megérkezik. Többen azt is pletykálják, hogy a nagyrészt sivatagos környezetben nem a gáz elől, hanem homokvihar elől fogunk az egyre szűkebb körbe menekülni.

Ez még erősen pletyka szintű feltételezés, viszont ha jobban belegondolunk lenne is értelme. A sztori szerint Verdansk jelenleg – a nukleáris töltet miatt – fokozott veszélyben van, ezért ha Captain Price és csapata nem állítja meg időben Victor Zakhaevet, akkor az könnyen a most is ismert látkép drasztikus megváltozását, rosszabb esetben teljes pusztulását is okozhatja. Price szerint azért még bőven van mit felfedezni Verdansk-ban is, így arra, hogy mindez hivatalosan is kiderüljön még sokat kell várnunk – legalábbis további egy szezont egészen biztosan.

Addig viszont van időnk hódolni a felfedezés örömének, ugyanis a Season 4 újabb titokzatos intel küldetéseket hozott, amik felgöngyölítésével egyre közelebb kerülhetünk a végső megoldáshoz. Ehhez mi is adtunk egy kis segítséget, ha esetleg nem tudod hogyan vágj bele, vagy csak elakadtál volna.

Tipp: az Intel küldetések pontos helyszínei!

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen CoD hírről sem, akkor csatlakozz csoportunkhoz Facebookon:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva