Call of Duty

Ingyenes hétvégével ünneplik az új szezont! | Ingyenes multiplayer hétvége!


Rögtön a szezon elején érkezett az ingyenes hétvégi multiplayer!

Egy óriási frissítés kíséretében épp csak most vette kezdetét az új Modern Warfare és Warzone szezon, az Activision úgy döntött, hogy ezt megünnepelvén megtartja a Season 4 első, de közel sem utolsó ingyenes multiplayer hétvégéjét.

A mai naptól kezdődően (június 12. péntek) egész hétvégén, tehát ilyenkor szokásosan hétfőig bezárólag a Warzone kliensén keresztül bárki ingyenesen kipróbálhatja a Call of Duty klasszikus multiplayer válogatott módjait és pályáit. (Két új 6v6, 5 klasszikus muli map – Scrapyard és Hardhat is akad -, illetve hét 3v3 Gunfight pályát is kipróbálhatunk.)

A CoD szüzeknek lesz mit kipróbálni a hétvége folyamán, de azoknak is érdemes lehet beköszönni a multiba, akik alapvetően csak az amúgy is ingyenes Warzone móddal töltik idejük nagy részét.

Az ingyenes hétvége ugyanis remek alkalmat szolgáltathat számukra egy kis loadout farmra, bár erre a célra szintén tökéletes lehet a frissen debütált Warzone Rumble is. Akik pedig az ingyenes hétvégének eddig leginkább a csalók miatt nem örültek talán megnyugtató lehet, hogy egy ideje már – a kétfaktoros hitelesítésnek hála – megtizedelődött a számuk. 

Jó hétvégi játékot!

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen újdonságokat hozott még a Season 4, akkor érdemes lehet lecsekkolnod ezt is:

Rengeteg újdonsággal érkezett a Season 4! | Modern Warfare – Warzone Patch Notes

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen CoD hírről sem, akkor csatlakozz csoportunkhoz Facebookon:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva