Gaming

Holnap kezdődik a Sims 4 két hetes online Pride fesztiválja!


Idén a Sims 4-ben is megrendezik a Pride-ot!

A Sims mindig is az a játék volt, ami egyáltalán nem szab gátat a sokszínűségnek, sőt, 2019 óta aktívan kollaborálnak az It Gets Better Project-el, akik a fiatal LMBTQ személyek megsegítésével foglalkoznak. Ezért sem lehet túlzottan meglepő, hogy a fejlesztők úgy döntöttek, hogy az LMBTQ közösséget abszolút támogatva a koronavírusjárvány miatt idén jóval későbbre halasztott Pride fesztivált az “eredeti időpontjában” Sims 4-ben rendezzék meg.

A Virtual Pride Parade június 15-én hétfőn veszi kezdetét, magát a fő eseményt viszont június 30-án tartják majd meg. A következő két hét során amellett, hogy a játékosok különféle Pride tematikájú tartalmakat kapnak, lehetőségük lesz jelezni részvételüket a virtuális parádén, amit TikTok-on, Facebook-on, Twitteren, Instagramon, vagy az EA fórumain a saját simünket ábrázoló képpel és a #SimsPride2020 szöveggel tudunk megtenni. 

A Sims Pride Fesztivál június 30-i eseményét a Sims hivatalos Twitch csatornáján közvetítik majd, aminek házigazdája az angol LMBTQ aktivista Mollie lesz, aki a Sims streamjein keresztül mutatja be saját, és ezt a fajta szexuális és identitásbeli sokszínűséget. 

A fejlesztők egy hosszabb blog posztban mondták el, hogy számukra miért fontos ez az eseményt, hogy pontosan miért rendezik meg, illetve szót ejtenek a társadalmi szolidaritásról és egymás elfogadásáról is. Holnaptól tehát a fenti szöveggel jelezhetitek részvételeteket az eseményen, amit június 30-án Twitchen követhettek élőben.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva