Call of Duty

Hamarosan érkezhetnek a 200 fős Warzone meccsek és a Juggernaut LTM!


Hamarosan frissülnek a Warzone játékmódjai is.

Megszokhattuk már, hogy a játék frissen tartása érdekében az Infinity Ward folyamatosan újabb és újabb játékmódokkal rukkol elő. Ezek az frissítések a Warzone-t sem kerülik el, így a szinte állandónak mondható alap játékmódok mellé mindig érkezik valami izgalmas (vagy épp nem) LTM, amivel elüthetjük az időnket. Az egyik hamarosan érkezőről (a leakerek jóvoltából) már pár hete kezdtek szállingózni az első információ morzsák, így a Juggernaut mód nem igen lep majd meg senkit.

Egy Dissolvexd nevű játékos viszont egy olyan véletlent vett észre, ami a játék menüjében tűnt fel és félreérthetetlenül leleplezte a 200 fős battle royale meccsek érkezését.

A képen látható, hogy 200 játékosra bővül a Plunder és BR, azt viszont nem tudni, hogy ezek milyen formátumban, tehát milyen csapatos módba és mikor érkeznek. Az viszont, hogy jön szinte biztosra vehető, hiszen a Warzone startjakor az egyik fejlesztő, Patrick Kelly az USA Today-nek adott interjújában beszélt arról, hogy a jövőben mindenképp szeretnék 200 fősre bővíteni a meccseket.

Mivel a képen együtt szerepelnek a Juggernauttal élek a gyanúval, hogy talán egy frissítésben érkezhetnek valamikor nagyon hamar.

Annyi viszont biztos, hogy +50 játékossal még izgalmasabb és egyben kaotikusabb harcokra számíthatunk majd Verdansk harcmezején. Az viszont már egy másik problematikus kérdés, hogy mégis milyen hatása lesz magára a játékra, ugyanis a nagyobb lobbyval jócskán megnövekedhet a szerencsefaktor is.

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen CoD hírről sem, akkor csatlakozz csoportunkhoz Facebookon:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva