R6

Plantelne az ellenfél és Consulate garázsát véded? Csak hozd be Maestrót!


Kifejezetten hasznos trükk következik.

Közeleg a legújabb szezon, az Operation Steel Wave: ha minden igaz, akkor holnap, vagy holnapután jön is – elvileg nemsokára bejelentheti ezt a Ubisoft, legalábbis a múltból kiindulva ennek kéne történnie.

Addig is míg várunk erre, nézzünk meg egy tippet, mely hasznossága a Steel Wave kezdetekor is ugyanúgy megkérdőjelezhetetlen: jöjjön egy tökéletes Maestro kamera elhelyezés Consulate-en!

Thanks Varsity Gaming! from Rainbow6

A garázst védjük éppen, ahol az ellenfél Thermite-ja épp tenné le a defusert. Ezt a kocsi mellé lerakott kamera kezdetben megakadályozza (később hatótávon kívül kerül a támadó), azonban a másik, a járgánytól jobbra elhelyezett Evil Eye könyörtelenül kivégzi célpontját (mely egyébként meg is akadályozhatta volna a plantelést, azonban a klipben szereplő játékos túl sokáig próbálta az első kamerával lőni ellenfelét).

Természetesen ez nem új keletű dolog: Pro League-ben is rendszeresen láthattuk már a használatát, azonban ha valaki még nem ismerte ezt a setupot, annak feltétlenül figyelmébe ajánljuk, mert piszok erős, és nem túl nehéz összehozni!

Ezt olvastad már?

Óriási leak: Chalet rework, egyedi elit egy népszerűtlen operátorra és részletes infó az S3-S4 operátorokról

Borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva