Call of Duty

Remek játékmóddal érkezik a playlist update! | Egy lövés egy halál!


A héten nem frissül nagyon a játék.

Az Activision az este folyamán tette közzé az erre a hétre tartogatott terveit, és ugyan kicsit megúszósnak tűnik, azért panaszkodni nem fogunk.

A héten a Modern Warfare egy egészen mókás játékmóddal bővül, méghozzá a ‘One in the Chamber’-el. Ebben a módban mindenki mindenki ellen játszik majd, egy véletlenszerűen kiosztott fegyverrel. A fegyverben viszont csak egyetlen golyó lesz majd, újabbakat pedig kizárólag öléssekkel szerezhetünk. Nem kell aggódni, mivel ez esetben minden lövés halálos lesz! 

 

A Warzone-ban még ennél is kisebb lesz a rotáció, így az eredeti, de a már in-game eventekkel (Jailbreak, Fire Sale és Supply Chopper) kiegészült csapatos és solo meccsek mellett ezen a héten biztosan velünk marad még az 50v50 Warzone Rumble is. 

Persze gondoltak azokra is, akik szeretnének kicsit költekezni, így érkezik a ‘Wendigo’ Operator és a  ‘Notice Me III’ bundle. Mindkét csomagot a shopban találjátok majd.

‘Wendigo’ – Taiga Krueger skin
‘Notice Me III’ – Dream Dasher blueprint

Ez lenne hát az eheti playlist update, ami ugyan nem szól nagyot, de a legutóbbi óriás update során érkezett új pályák és játékmódok miatt talán nem is olyan nagy baj.

Jó ‘one shot-one kill’-t mindenkinek!

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen CoD hírről sem, akkor csatlakozz csoportunkhoz Facebookon:

(Forrás: Activision)

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva