Counter Strike

Győzelemmel kezdett a NaVi, három pályán nyert a Complexity – BLAST Premier Spring 2. nap


A BLAST Premier Spring Series második napjának történései.

Tegnapelőtt magyar közvetítéssel és nyereményjátékkal startolt el a BLAST Premier Spring Finals, ami a tegnapi napon sem okozott csalódást, hiszen ismételten két izgalmas mérkőzést láthattunk.

Az első BO3 során a Natus Vincere, és a spotot a tegnapi Showdown-bronzmeccsen kiharcoló Ninjas in Pyjamas csapott össze. A svédek nagy csatában ugyan, de elbukták választásukat (Mirage, 13:16), így maphátrányban utaztak a NaVi pályájára, Nuke-ra.

A NiP az első mapon még 8:3-ra és 11:7-re is el tudott húzni, ám Nuke-on még csak egy kör erejéig sem tudták átvenni a vezetést, a NaVi végig dominált. A legszorosabb állás 8:6-nál volt, de a NaVi egy nagy rohammal elhúzott 14:6-ig, és a NiP már csak szépíteni tudott (16:9).

Az első mérkőzés győztese (16:13, 16:9), a Natus Vincere. A kép az IEM Katowice során készült.

A második találkozóra két hasonló kategóriájú csapat, a Complexity (20. hely a világranglistán) és az OG (21. hely) között került sor. A map pickek nem alakultak a legjobban a két team számára, előbb a Complexity nyert az OG pályáján (Train, 16:7), majd utóbbinak sikerült “brékelnie” (Mirage, 16:10).

A harmadik pálya Nuke lett, ahol a Complexity nagyon magabiztosan, egy 9-0-ás rohammal kezdett, méghozzá támadó oldalról. Az OG ugyan 10:5-ig felzárkózott, de blameF-ék CT-ből is elhozták az iskolaköröket (13:5), és onnantól már csak idő kérdése volt, hogy mikor fejezik be a meccset (16:12).

A második meccset (16:7, 10:16, 16:12) a Complexity nyerte. A kép a februári BLAST Premier Spring Series során készült.

A nap legjobbjai minden kétséget kizáróan electronic (NaVi), illetve blameF (Complexity) voltak, akik egyaránt hatalmas szerepet játszottak csapatuk győzelmében. A 21 éves orosz 64 fraget, 120-as ADR-t és 1.80-as ratinget hozott össze a NiP elleni két pályán, ezzel messze a nap legjobbja lett.

A Complexity 23 éves dán irányítója nem hozott ilyen statisztikákat, de IGL-ként így is bőven túlteljesítette magát, és a mezőny fölé emelkedve segítette csapatát a győzelemhez. A három mapos meccsen blameF végül 66 killig, 92-es ADR-ig és 1.43-as ratingig jutott.

A mérkőzéseket a metabro csapata továbbra is napi szinten, élőben közvetíti, mégpedig napi nyereményjátékokkal, szavazásokkal, és egyéb finomságokkal fűszerezve. Kezdés minden nap 16:30-kor, Twitch csatornánkon sok szeretettel várunk mindenkit!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva