Valorant

Ezért annyira változó Valorantban a falon keresztül leadható sebzés!


Most megtudhatod, hogy néha miért nem adja be annyira a szeró, mint amennyire szeretnéd.

A tapasztalt Valorant játékosok már tisztában vannak vele, hogy a legtöbb pályán nagyon sok olyan felület van, amit átlőve meg tudjuk lepni az ellenfeleinket. Ilyeneket mutattunk meg nektek legutóbb a Bind map esetén, most pedig egy remek videó segítségével azt vesszük át, hogy miért annyira ingadozó az így leadható sebzésmennyiség.

Ugyebár bullet penetration szempontjából alacsony, közepes és magas hatékonyságról beszélhetünk: az alacsonnyal az üveg- és fafelületeket, a közepessel a téglát és köveket, a magassal pedig a fémből készült felületeket lehet könnyedén átlőni. Az így leadható sebzéseket azonban még az is befolyásolja, hogy mennyire vastag az adott felület, milyen szögből próbálod átlőni és értelemszerűen melyik fegyverrel teszed ezt.

Quarkwy fenti videójából megtudhatod, hogy a Valorant fegyverei bullet penetration szempontjából melyik csoportba tartoznak, illetve a srác azt is összeszedte, hogy így pontosan mekkora sebzéseket tudunk kiosztani. Azt azonban tudni kell, hogy a pályákon lévő sarkokat bármelyikkel egyszerűen át lehet lőni, bár ez is függ a leadott lövések szögétől.

Csatlakozz még ma folyamatosan épülő Valorant közösségünkhöz és Discord szerverünkhöz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva