Counter Strike

Nem szökött az egekbe a pulzusunk, simán nyert a G2 és a NiP – BLAST Premier Spring 3. nap


A BLAST Premier Spring Finals harmadik napjának történései.

Hétfőn magyar közvetítéssel és nyereményjátékkal startolt el a BLAST Premier Spring Finals, amely a tegnapi napon az eddigieknél jóval simább mérkőzéseket hozott.

A két alsó ági mérkőzés közül az első BO3 során a világelső G2 és a világranglista 14. helyezettje, az ENCE csapott össze. A finnek Traint pickeltek, de a G2 végig uralta a pályát és végül sima, 16:6-os győzelmet aratott.

Azonban az ENCE nem esett össze és az ellenfél pályáján vissza tudtak vágni, mégepdig egy hasonló, 16:8-as győzelemmel. A decider Dust2 lett, ami mindkét csapatnak erős mapja, ám a G2 kitűnő terror oldala (12:3) miatt a nagy izgalmak elmaradtak (16:6).

A nap első meccsét a huNter- nevével fémjelzett G2 nyerte. A kép a februári BLAST Premier Spring Series során készült.

A második találkozó már valamivel egyoldalúbbnak ígérkezett, hiszen a NiP formájára nem lehet panasz, míg az OG az elmúlt időben, és a Spring Finals első meccsén sem éppen a legjobb oldalát mutatta. “Sajnos” az erőviszonyokat a gyakorlat is bizonyította: a NiP 2:0-ra nyert.

Itt tehát elmaradt a harmadik pálya, de ehhez még csak közel sem álltunk, ugyanis a NiP nagyon könnyen, 16:6 arányban nyerte mindkét pályát (Overpass, Mirage). Az OG részéről még egyénileg sem tudott senki kiemelkedni, míg a svédeknél mindenki jól játszott, ami a statisztikákban is megmutatkozik.

A NiP játékosa, twist. A kép az IEM Katowice során készült.

Egy elég érdekes napon vagyunk túl, hiszen az öt lejátszott pályából négyszer is 16:6-ot láttunk, illetve volt még egy 16:8-as eredmény. Ez így összeségében nem sejtet nagy izgalmakat, és a valóság is ezt tükrözte. Az első találkozó legalább három pályába torkollott, de nagy csatározás ott sem lett.

Bízom benne, hogy a mai napon nagyobb felfűtöttség várható, minderre egy NaViComplexity, illetve egy VitalityFaZe meccsen lesz lehetőség. A felsorolt csapatok mind vagy nagy erőt képviselnek, vagy pedig jó formában vannak, így remélhetőleg visszatérünk az első két nap által képviselt színvonalhoz.

A mérkőzéseket a metabro csapata továbbra is napi szinten, élőben közvetíti, mégpedig nyereményjátékokkal, szavazásokkal, és egyéb finomságokkal fűszerezve. Kezdés minden nap 16:30-kor, Twitch csatornánkon sok szeretettel várunk mindenkit!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva