R6

Gold/silver meta konzolon: Jackal és Clash messze a két legtöbbet bannolt operátor


Az egyik játékos összeszedte a statisztikáit.

A Ubisoft sajnos nem oszt meg statisztikákat túl gyakran a játékról (csak pár havonta érkezik ilyesfajta helyzetjelentés), úgyhogy sokszor csak tapogatózik az ember. Az egyik játékos azonban összegyűjtötte, hogy az előző szezon során bannok terén mit tapasztalt. Fontos megjegyezni, hogy ez silverben és goldban történt (illetve konzolon, azon belül is Xboxon), de ettől még láthatja a kiadó, hogy kikkel lehet gond.

Jackal elképesztő, 92% feletti tiltási rátával rendelkezett 357 meccs alapján (azért ez már kellemesen releváns szám), akit nagy leszakadással követett Blitz (közel 54%), majd még nagyobbal Thatcher (bő 20%).

Védő oldalon egy kis fokkal kevésbé egyértelmű a helyzet: Clash a meccsek közel 70%-át tölti kispadon, Echo 44.81%-kal a második, míg Caveira 17.08%-kal a harmadik.

Ezek a számok magasabb szinteken (vagy épp PC-n) nyilván máshogy néznének ki, azonban érdemes elgondolkodnia a kiadónak azon, hogy vajon rendben van-e ez így – elvégre a tiltásoknak legtöbbször taktikai okai kéne, hogy legyenek, nem pedig szimplán azért kirakni valakit, mert frusztráló operátor.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva