Counter Strike

Győzőtt a FaZe és a Complexity, továbbra is gyengélkedik a NAVI – BLAST Premier Spring 4. nap


A BLAST Premier Spring Finals negyedik napjának történései.

Hétfőn magyar közvetítéssel és nyereményjátékkal startolt el a BLAST Premier Spring Finals, amely a tegnapi napon két meglepetéssel is szolgált.

A két felső ági mérkőzés közül az első BO3 során a múlt héten még világelső, jelenleg hatodik NAVI, illetve az egyik legjobb formával rendelkező csapat, a Complexity csapott össze. BlameF csapata Nuke-ot pickelt, de simán, 16:5-re kikaptak, és valószínűleg sokan már temették is őket.

Összeesésről azonban szó sem volt, a Complexity előbb a NAVI pályáján (Dust2, 16:8), majd a decideren (Mirage, 16:3) mért súlyos csapást a CIS-alakulatra, szó szerint kivégezve s1mple-éket.

S ha már s1mple: a 22 éves ukrán sztárjátékos messze csapata legjobbja volt (56-38, 75 ADR, 1.15 rating), rajta kívül a NAVI-ban még pozitív mutatóval sem rendelkezett senki. A túloldalon – az OG elleni meccshez hasonlóan – ismét jó volt mindenki, de az irányító blameF ezúttal is a többiék felé emelkedett.

A győztes Complexity játékosai (elöl RUSH, középen k0nfig, a háttérben blameF). A kép a februári BLAST Premier Spring Series során készült.

A VitalityFaZe találkozó is meglepetést okozott, hiszen a legtöbben nagy izgalmakat, szoros mapokat, és három pályás meccset vártunk, erre kaptunk egy sima FaZe győzelmet (Nuke 16:11, Dust2 16:9). A FaZe ezzel bejutott a felső ági döntőbe, ahol a nap másik nyertesével, a Complexity-vel fog majd összecsapni.

A franciák még alsó ágon folytathatják, ahol a svéd NiP ellen már a kiesés elkerülése a cél. Az első meccs vesztese, a NAVI szintén egy francia csapattal ütközik meg az alsó ági elődöntőben, mégpedig a világelső G2-val, ami nem ígérkezik egy sétagaloppnak.

A nap másik győztese a FaZe lett. A fotón a csapat sztárja, NiKo. A kép az IEM Katowice során készült.

A mai napon ismét pályára kerülnek a tegnapi vesztesek, így előbb egy G2Natus Vincere, majd egy NiPVitality mérkőzésnek lehetünk szem- és fültanúi. Mindkettő 50-50%-os meccsnek ígérkezik, bízzunk benne, hogy ezúttal ez izgalmas csatákban és szoros eredményekben fog megmutatkozni.

A mérkőzéseket a metabro csapata továbbra is napi szinten, élőben közvetíti, mégpedig nyereményjátékokkal, szavazásokkal, és egyéb finomságokkal fűszerezve. Kezdés minden nap 16:30-kor, Twitch csatornánkon sok szeretettel várunk mindenkit!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva