R6

Skin szivárgás: Nökk legújabb uniformját csak a vak nem szúrja ki


Értelmetlen Nökk legújabb legendary skinje.

Nökk nem tartozik a legerősebb operátorok közé: nincs igazán kiemelkedő a felszerelésében (maximum a Frag Grenade), és elég szituációs – maximum egy kamerákkal teli kompozícióba érdemes beleválasztani, ott is inkább kisebb pályákon, ahol az ACOG hiánya nem annyira vészes, mert közeli csaták alakulnak ki.

Épp emiatt használója nem szeretné még tovább nehezíteni a saját dolgát – márpedig az internetre nemrég kikerült új legendary Nökk skin teljesen szembemegy ezzel…

Ez a kék és sárga színválasztás enyhén szólva nem ideális: konkrétan nincs olyan pálya, ahol picit is bele tudnánk olvadni a környezetbe – épp ellenkező hatást vált ki, könnyebben kiszúrnak benne. Márpedig Nökk ereje elvielg a rejtőzködés…és akkor arról még szót sem ejtettünk, hogy mégis mitől legendás ez a skin, de ebbe kár belemenni, a Ubisoft ebben abszolút nem konzisztens.

Arról, hogy mikor jön a skin még nincs info, de nem valószínű, hogy pont ez a darab mozgatná meg a közösséget: leginkább az lenne jó, ha a kiadó újragondolná ezt a koncepciót.

Ezt olvastad már?

Nap fun fact minimális hasznossággal: az egyik játékos “kinyitotta” az új House-t

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva