Gaming

A Horizon Forbidden West még a zseniális elődjét is túl fogja szárnyalni!


A Guerilla Games újra nagyot alkothat.

Egy héttel ezelőtt tartották a Sony különleges eseményét, ahol a japán vállalat végre leleplezte a PlayStation 5 kinézetét és perifériáit, valamint megmutatta, hogy milyen következő generációs játékokkal fogják ostromolni a pénztárcáinkat. Bár köztudottan fognak még az új konzol megjelenéséig újabb játékokat is bemutatni, de az eddigi felhozatalból kiemelkedik az Insomniac Games berkeiben készülő Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, illetve a Guerilla Games gyermekének számító Horizon Forbidden West, amiről most bővebben is meséltek a készítői.

A PlayStation Youtube csatornájára feltöltött videóban elárulták, hogy az új rész a távoli jövőben játszódó akció-kalandjáték lesz, amiben újra Aloy bőrébe fogunk bújni, akivel sorsdöntő rejtélyeket fogunk megoldani. Nem titkoltan egy olyan gyönyörű és – a PlayStation 5 erejének hála – annyira részletes világot kívántak létrehozni, ahol a játékosok örömmel eltöltik szabad óráikat, ami az eddig napvilágot látott videók alapján maradéktalanul sikerült is nekik.

Ugyancsak a Sony vadiúj konzoljának köszönhető, hogy a benne lévő ultragyors SSD miatt nem fogunk egy pillanatig sem töltőképernyőket bámulni, ráadásul a fast travel (gyorsutazási) opció használatával is másodpercek alatt fogunk az általunk választott területen megjelenni. A játék rendezője szerint az óriási kaland során lenyűgöző völgyekben, száraz sivatagokban és romos városokban egyaránt meg fogunk fordulni, ahol rengeteg ikonikus helyszínt nézhetünk majd meg magunknak.

A srácok természetesen gondoltak az első rész rajongóira is, ezért a folytatásban lévő világ nagyobb lesz, ahol még a víz alatti területeket is érdemes lesz felfedezni. Mindezek mellett bárhova is érkezünk, mindenhol veszélyes robotszörnyetegek vadásznak majd ránk, akik nagyobb nehézségi fokozaton már komolyabb kihívásokat fognak jelenteni, ezért minden harc előtt érdemes lesz bescannelni őket és felfedezni a gyenge pontjaikat.

Újabb törzsek is érkeznek a Horizon Forbidden Westtel, akik között lesznek barátságos, de ellenséges csoportosulások is. A mai korunk fenyegető klímaváltozását is okosan beleszőtték a történetbe, így csak rajtunk áll, hogy megmentjük-e a világot a pusztulástól valamikor 2021-ben.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva