Valorant

Így pakolhatod fel Valorantban meglepő helyekre a csapattársaidat!


Ezt érdemes begyakorolni.

Úgy néz ki, hogy ez a vasárnap a tanulás jegyében fog telni, hiszen legutóbb megosztottuk veletek, hogy hogyan érdemes peekelni a Valorantban, most pedig azt mutatjuk meg, miként lehet megoldani a sokszor nagy előnyt jelentő boostolást.

Fontos már az elején leszögezni, hogy a Riot játékában elérhető opció nem egyezik teljes mértékben a többek számára CS:GO-ban látottakkal, de így is van azért lehetőségünk arra, hogy újabb helyekről lephessük meg az ellenfeleinket. A fenti videóból jól láthatjátok, hogy a béta idején már milyen trükkel lehetett megvalósítani a boostolást, ami a meccsek alatt több szempontból is hasznos tud lenni.

Mostanság – például Ascenten – ehhez csupán annyit kell tennünk, hogy a boostolásra váró csapattársunk közvetlen közelében helyezkedünk el, akinek ugrania kell egyet, ami alatt mi guggolva bearaszolnunk alá, hogy aztán szépen felpakolhassuk egy magasabban lévő felületre. Mivel elsőre nem megy mindenkinek könnyedén a dolog, ezért érdemes Custom Game-ben begyakorolni a mozdulatot, hogy éles meccseken pillanatok alatt megcsinálhassuk.

Csatlakozz még ma folyamatosan épülő Valorant közösségünkhöz és Discord szerverünkhöz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva