Gaming

A Twitch örülhet: A Mixer beolvad a Facebook Gamingbe!


Kár érte, kiváló ügynök volt.

Mindig jót szoktunk mosolyogni azon, amikor a streaming piac egy-egy új szereplőjét szinte azonnal kikiáltják a Twitch nagy leváltójának. Mondtak már ilyeneket a Youtube Gamingről, a Facebook Gamingről és persze a Mixerről is, amik közül utóbbi most úgy néz ki, hogy teljesen beleolvad Zuckerbergék – az utóbbi időkben botrányokkal átitatott – plaformjába.

A srácok egy igencsak hosszú bejegyzésben mesélnek arról, hogy a legszórakoztatóbb és interaktivitásban is páratlan streaming felületet akartak létrehozni, ami segíti a streamereket abban, hogy minél könnyebben építhessenek nagy követői bázist maguknak. Mivel a saját bőrükön tapasztalták, hogy ez még a Microsoft és az XBOX márka segítségével sem egyszerű feladat, ezért közösségük összes tagját átköltöztetik Facebook Gamingre, aminek teljes folyamata 2020. július 22-én fog véglegesen lezárulni.

Ninja egyelőre csak annyit nyilatkozott, hogy imádja azt a közösséget, ami kiépült Mixeren. Vannak már gondolatai arról, hogy hogyan tovább, és gondolni fog a követőire is ezen döntések meghozatalakor.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva