Counter Strike

Szexuális, verbális és mentális zaklatással vádolja a volt barátnője HenryG-t


Nagy bajban lehet a népszerű kommentátor.

Henry “HenryG” Geer népszerű CS:GO kommentátor, korábbi profi játékos. A 31 éves brit castert volt barátnője, Kelly Jean vádolja szexuális, emocionális, verbális és mentális zaklatással Twitteren. Kelly Jean szintén népszerű személy, ismert cosplayer, bár az utóbbi időben abbahagyta a cosplayelést, nem is véletlen mindez.

Kiposztolta egy február eleji discordos beszélgetésüket, melyben Kelly komoly vádakat támaszt a kommentátor felé. Későbbi TwitLongerjében részletesen kifejti az eseményeket. Kitér arra, hogy miután szilveszterkor közösen betéptek, ő rosszul lett, mert állítása szerint nem gyakorlott marihuána használó. Ám HenryG kihasználta a helyzetet, és szexet kezdeményezett, melyet Kelly “rendkívül fájdalmasan” élt meg. Kelly szerint HenryG kihasználta a magatehetetlenségét. Kifejti, hogy HenryG nárcisztikus személyiség, melyet egyébként maga a kommentátor is beismert, legalábbis Kelly ezt állítja.

Hosszasan taglalja a történetet, kifejti, hogy milyen sérülései származnak ebből, melyek miatt szakemberek segítségét is igénybe vette. Szó van még megcsalásokról és egyéb sérelmekről, elég lesújtó sztori. A posztot azzal zárja Kelly, hogy hagyott időt HenryG-nek a változásra, a bocsánatkérésre, de a cosplayer úgy látja, semmi sem változott. Mindezt azért rakta ki Twitterre, hogy mások elkerülhessék a hasonló eseteket, és szeretné ha HenryG megváltozna.

Borítókép: Kelly Jean, HenryG

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva