Gaming

Készül a Tomb Raider 2 remake, ami soha nem volt még ilyen gyönyörű!


Egészen csodásan fest a rajongói Tomb Raider 2 Remake!

Pár évvel ezelőtt egy Nicobass nevű lelkes francia modder elhatározta, hogy elkészíti a legendás klasszikus Tomb Raider sorozat máig az egyik legjobb felvonásának, a Tomb Raider 2-nek a teljes remakejét. A projekt 2016-ban vette kezdetét, de 2017-ben még csupán egyetlen demo pályából állt és azóta nem is hallottunk felőle sokat, de most végre megtört a csend, és meg kell mondjuk, hogy a klasszikus Lara talán még sosem volt ilyen gyönyörű.

A Tomb Raider II Remake egy rajongói projekt, nem hivatalosan készül, így könnyen előfordulhat, hogy a Square Enix egyszer csak lelövi a fejlesztést.

Az eredetileg 1997-ben megjelent játékot Nicobass, illetve mára népessé duzzadt, de komoly tehetséggel megáldott csapata az Unreal Engine 4 használatával teljesen az alapjaitól kreálja újra, viszont mindenkit áldott türelemre int, jelenleg még nem látják a fejlesztés végét. 

A napokban megosztott in-game képek alapján azért egészen jól halad a fejlesztés és nagyon reméljük, hogy már a nem túl távoli jövőben az elejétől a végéig lehetőségünk lesz majd nekünk is végigjátszani! Nézzétek csak meg:

Ha szeretnétek még több képet a készülő Tomb Raider 2 Remake-ből, akkor érdemes lehet ránézned Nikobass Twitter oldalára, ahol találsz még egyet-kettőt!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva