Gaming

A Bosszúállók játékot is ingyen megkapjuk PS5-re, ha már megvettük PS4-re!


A Crystal Dynamics követi a CD Project Red példáját.

A CD Project Red már hónapokkal ezelőtt biztosította a játékosközösséget arról, hogy abban az esetben ha valaki a jelen generációra, tehát Xbox One és PlayStation 4 konzolokra szerzik be a Cyberpunk 2077-et, akkor teljesen ingyenesen megkapják azt az újgenerációs gépekre is, sőt, később egy szintén ingyenes update-el a látványvilágot is hozzáigazítják majd.

A Cyberpunk 2077-et ingyen megkapod PS5-re is, ha PS4-re már megvetted!

Most úgy tűnik, hogy beválni látszik a példamutatás, ugyanis a Square Enix berkeiben készülő Marvel’s Avengers is követi ezt a stratégiát. A Crystal Dynamics egyik vezető fejlesztője, Gary Snethen a PlayStation hivatalos blogján jelentette be a hírt,

ha valaki bármilyen formában PlayStation 4-re vette meg, azok teljesen ingyen megkapják PlayStation 5-re is, természetesen feljavított framerate, felbontás és látványvilággal együtt. 

A fejlesztő elmondása szerint a Bosszúállók PS5-ön 60fps-el 4K-ban fog futni úgy, hogy közben számos, az előző generációban nem lehetséges effekttel is kiegészül. Ez már csak azért is remek hír, mivel a Cyberpunkkal ellentétben a Marvel’s Avengers jócskán az új konzolok megjelenése előtt érkezik, szeptember 4-én – Ps4-re, Xbox One-ra, PC-re és Google Stadiara. Az ingyenes ‘felfrissülésben’ az Xbox tulajdonosok is részesülnek, tehát a Series X vásárlása esetében is élhetünk majd ezzel a lehetőséggel.

Snethen pár képet is mellékelt a hírhez, amiken a játékot láthatjuk immáron PlayStation 5-ön:

Pár hete pedig az is kiderült, hogy ki lesz az egyik újonnan felbukkanó szuperhős:

Egy új mozgássérült szuperhős is feltűnik az Avengers játékban, aki nem Professzor X lesz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva