Tech

Az Acer ismét elképesztő termékeket mutatott be: jön a Predator energiaital!


Az Acer megmutatta mikkel készül a PC-s tábornak, ha már közeleg a konzolos generációváltás.

Az Acer az utóbbi pár évben igencsak rálépett a gázpedálra, és csak úgy ontja magából a jobbnál jobb kifejezetten gémerekre szabott termékeit. A gyártó a Predator márkájával kifejezetten a hardcore játékosokat célozza meg, ezért a termékpaletta is egészen széles skálán mozog, ami most még tovább bővül.

Az Acer pár órája a ‘Next at Acer’ eseménye keretén belül mutatta be a legújabb prémium kategóriás termékeit, de a show főszereplője egy sokkal szerényebb újdonság volt. A gyártó ugyanis úgy döntött, hogy ideje beszállni egy másik ágazatba, ezért piacra dobják a Predator Shot energiaitalt! 

A gyártónak ez természetesen csak egy plusz reklámfelület, amit vélhetőleg sokszor fogunk még viszontlátni különböző streamek és esport versenyek során. Ez persze csak a kezdet, az Acer pedig megmutatta, hogy hogyan képzelik el a PC-s generációváltást.

Az egyik ilyen nagy durranás a legújabb Acer Predator gémer szék, amit az OSIM-mal karöltve fejlesztettek ki. A szék amellett hogy remekül néz ki, fejmagasságban buetooth hangszórókat is tartalmaz, de még masszázs(!!!) funkciót is kapott!

Leleplezték továbbá a legújabb Predator X25 monitort, az Orion9000 brutális gémer setupot, a Helios700 és a Helios300 laptopokat, de a még katonai felhasználású termékeket is láthattunk. 

Az este végére csupán annyit lehet hozzáfűzni, hogy valami hasonlót várnánk a Microsofttól és a Sonytól is a konzolos generációváltást illetően, mint amit az Acer villantott a mai napon.

A hűtő és a wifi router korszakába lép a következő konzolgeneráció!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva