Valorant

Ezekkel az újdonságokkal vár a Valorant 1.02-es frissítése!


Lesz itt minden, mint a búcsúban.

A Riot folyamatosan csepegtette az információkat a Valorant 1.02-es frissítésével kapcsolatban, amiről így korábban megtudtuk, hogy feladható meccseket, jelentősen erősebb Vipert és a régóta várt ranked játékmódot hozza magával. Most viszont megosztottak további részleteket is az európai szervereken holnap élesedő javítással kapcsolatban.

Ügynökök terén ugyebár Viper több képessége is buffolva lesz, így a Toxic Screen a falakon is át fog hatolni, a Snake Bite kap egy sebzést növelő debuffot, viszont a Poison Orb cooldownja egy lehelletnyit hosszabb lesz. Emellett Jett ultimate képessége már akkor is újra fog töltődni, ha a Run It Back-es Phoenixet ölöd meg vele, illetve Reyna orbjai is spawnolni fognak ugyanebben az esetben. Fontos még megemlíteni, hogy Cypher is kapott apró finomhangolásokat, ahogy a pályákon eldobott smoke-ok is.

Fegyverek terén egyedül Bucky esetében van változás, amivel a célzás mostantól futás és guggolva araszolás közben könnyebb lesz, míg sétálás közben nehezebb. Mindezek mellett mind a négy pályán vannak minimális változtatások, ahogy a felhasználói felület, a Spike Rush mód és a játék teljesítménye is jobb lett kicsit. A változtatások teljes listáját itt találjátok.

Csatlakozz még ma folyamatosan épülő Valorant közösségünkhöz és Discord szerverünkhöz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva