R6

Alaposan kibővített terek, több lépcső: bevált recept alapján készült el a Chalet rework


Így néz ki az átdolgozás.

Sajnos, vagy nem sajnos de kiszivárgott rengeteg információ az idei év hátralevő tartalmaival kapcsolatban. A Tachanka elit után olvashattatok már a 3. szezonban érkező Skyscraper átdolgozásról:

Újabb S3-as infó: idő előtt került ki videó az átdolgozott Skyscraperről

Most pedig adósak vagyunk még néhány információval, melyek közül most jöjjön a Chalet rework! Ugyebár ez a 4. szezonban kerül be, melyre legalább akkora szükség van, mint a fenti pálya átdolgozására: ez speciel egy támadókat favorizáló map jelenleg. Túl könnyen be lehet jutni, túl sok helyről sebezhető és végképp nagyon kevés a játszható site rajta.

A Ubisoftnál már megfigyelhettük a bevált receptet: újabb lépcsővel és egyéb összeköttetéssel további rotációs lehetőségeket biztosítanak, valamint kibővítik a tereket. Ez utóbbi ugyebár arra szolgál, hogy a támadóknak még egy plusz szobán át kelljen jutnia, mielőtt eléri az objektívet, így nem támadható gyakorlatilag kívülről az adott site.

Nos ezeket hozták be a Chalet reworknél is, nézzük is meg a videót!

S4 Chalet Rework from Rainbow6

Ez sem a végleges verzió természetesen (a kialakítása valószínűleg azért marad), viszont ígéretesen néz ki. Magam részéről egyetlen bajom ezekkel az átdolgozásokkal, hogy kezd eléggé egy sémára épülő lenni, mint ahogy fentebb is kifejtettem – igaz, ezáltal legalább kompetitívebb lesz a pálya. Valamit valamiért, de azért nem bánom, hogy House-féle casual rework is születik néha, annál azért láthattuk, hogy nem teljesen hasonló gondolatmenet alapján készült.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva