Counter Strike

HenryG válaszolt a vádakra, az ő szemszögéből egészen más a történet


Volt barátnője komoly vádakat halmozott ellene, úgy tűnik egyik sem igazán valós.

HenryG két nappal azután írt egy hosszú bejelentést, miután volt barátnője szexuális zaklatással vádolta őt.

Szexuális, verbális és mentális zaklatással vádolja a volt barátnője HenryG-t

Az ő verziójában sok hiányzó puzzle darab került a helyére. Szerinte egészen máshogy történtek a dolgok szilveszterkor, és szó sincsen sem erőszakról, sem zaklatásról, minden mindkét fél beleegyzésével történt. Ezeket printscreenek hadával támasztja alá, ahol egyébként a volt barátnője, Kelly Jean írja le ezeket.

“Mind tudjuk, hogy nem volt erőszak” – írja volt barátnője. | henryG’s statement

Ám a népszerű kommentátor úgy véli, ez a szilveszteri eset lett a trauma gócpontja. Mivel Kelly Jean előző kapcsolataiban is szenvedett lelki sérülést, hónapokkal később a szilveszteri estét is elkezdte máshogy látni, és belemagyarázott dolgokat.

A legfurcsább a sztoriban, hogy annak ellenére, hogy a kapcsolatuknak vége volt, Kelly többször próbálta látogatni HenryG-t. Sőt, május 28-án is meghívás nélkül érkezett meg a kommentátor otthonába, ahol a kapcsolatukról akart beszélni úgy, hogy közben valaki várta lent a lépcsőházban, hogyha baj van, azonnal jön segíteni.

Ezek után HenryG és jelenlegi partnere elhatározták, hogy egy közös beszélgetéssel tisztába kell tenni a dolgokat. Ez meg is történt, “egy nehéz, de szükséges beszélgetés volt, ami után jobban ráláttam a hibáinkra a kapcsolatunkban, és azokra is amiket én vétettem” – írja a kommentátor. Ezek után HenryG úgy érezte, a probléma megoldva és útjaik véglegesen különváltak.

Végül Henry leírja, hogy ő egyáltalán nem volt zaklató semmilyen téren, legfeljebb nem ő volt a legtökéletesebb pár, de ezt állítása szerint Kelly-ről is el lehet mondani. Kiemeli, hogy abszolút támogatja azokat a nőket, akik megosztják a történeteiket a zaklatásukról akár a gaming iparon belül, akár kívül. A statement-et végül azzal zárja, hogy többet nem fog nyilatkozni Kelly-vel kapcsolatban, és a saját közösségébe helyezi bizalmát, aminek reméli, továbbra is tagja lehet.

Ha szóról szóra igaz, amit HenryG írt, akkor Kelly alaposan mellé lőtt. Sőt, HenryG akár perelhetné is, bár erre nem hiszem, hogy sor kerülne.

Borítókép: Kelly Jean, HenryG

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva