R6

Ez gyorsan ment: mindkét újoncot nerfelik tesztszerveren, Hibana is gyengül


Melusit duplán nerfelik.

Az Operation Steel Wave még csak körülbelül egy hete fut az éles szervereken, de máris megelégelte a Ubisoft a két új operátor dominanciáját, érkezik a nerf. Legyünk pontosak: Ace esetében szimpla bugfixről van szó elméletben, de gyakorlatilag ez egy gyengítés, akárhogy hívjuk. Lássuk a legutóbbi tesztszerver frissítésének tartalmát!

[June 23.20] TEST SERVER PATCH NOTES from Rainbow6TTS

Melusi

Az új védő eszközét nerfelik, méghozzá duplán: a “büntetés zónát” (amin belül hat a gadget) 33%-kal lejjebb vitték, valamint a Banshee hangját is csökkentették a támadók szemszögéből (szerk.: nem biztos, hogy erről van szó, de a videósnak is ez ugrott be elsőre). A maximum távolsága 6-ról 4 méterre csökkent, míg a lassítás 3 helyett 2 méternél nő meg igazán – 1 méterről pedig ugyebár már egy közelharci támadással tönkre tehetjük. Hogy jobban érthető legyen, tekintsétek meg Coreross videóját innentől:

Ace, Hibana

A két hard breachert is gyengítették: többé nem tudjuk kiszedni velük a megerősített fal túloldalán lévő eszközt. Hogy miről is van szó egészen konkrétan, ezt pedig innentől láthatjátok:

Arról egyelőre még nincs infó, hogy ez a frissítés mikor kerül be éles szerverre.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva