Gaming

Tyler1 szerint a világ legrosszabb játéka lett a The Last of Us Part 2!


Amerika legtoxikusabb streamere most a The Last of Us második részére vetette rá magát...

Igaz hivatalosan még csak pár napja jelent meg a The Last of Us második része, játékosok egy bizonyos hányada úgy érezte, hogy jó ötlet lepontozni Metacriticen a Naughty Dog alkotását úgy, hogy vagy nem játszották végig, vagy egyáltalán nem is játszottak vele.

Nem jöttek be a kamu értékelések: Megállíthatatlan a The Last of Us Part II!

A játékot természetesen a legtöbb streamer élőben játssza, de akadnak olyanok, akik csak a játék körüli hype-ot használják fel a nézettség növelésére. Gyaníthatóan ez lehetett az oka annak, hogy az egyik leghíresebb és legmegosztóbb League of Legends streamer, Tyler1 is belevetette magát a The Last of Us 2 történetébe, aminek végeztével a tőle már megszokott szélsőséges vehemenciával kezdett bele a játék és a Naughty Dog ekézésébe.

“Ez a legrosszabb játék, amivel valaha játszottam! Az egész játék egy kurva nagy időpocsékolás! A Naughty Dog szégyellhetné magát…” – mondta, majd miután meglátta a New Game+ opciót így folytatta – “Ki a f*sz játszaná újra ezt a darab szart ti retardáltak? Na ezt berakni ide bátorság kellett…”

Pedig bátorság ahhoz kell, hogy valaki ennyi ember előtt ilyen szélsőségesen nyilvánuljon meg. Igaz, tőle ez már megszokott, ugyanis többször előfordult már, hogy bannal jutalmazták a viselkedése miatt, sőt, ő büszkélkedhet az “Amerika legtoxikusabb streamere” titulussal is. (Előfordult olyan is, hogy élő adásban buzdított más játékosokat és streamereket öngyilkosságra…) De sajnos még ennek ellenére is akadtak olyanok, akik egyetértettek ezzel a kritikának, de még véleménynek jóindulattal sem nevezhető megnyilvánulással…

Tyleren annyi LoL meccs után valószínűleg kifoghatott egy komplexebb történet, és azon ritka, ámde roppant szerencsés emberek közé tartozhat, akik számára a The Last of Us 2 volt életük legrosszabb játéka. Nyilván nem látott egyetlen Rossz PC játékok sorozat epizódot sem, ahol azért FreddyD is bemutatott egyet kettőt, de azokon túl is lenne még miből válogatni a játszhatatlan kategóriában.

Ez mindenesetre nem sokat fog változtatni a The Last of Us Part 2 Metacritices adatlapját érintő lepontozásos hullámon, de talán rávilágíthat a rendszer hibáira. Javítani pedig mindenképpen kellene rajta, mivel a jelenség sok esetben nem kevésbé toxikus, mint Tyler1 több százezer ember számára előadott produkciója. A hagyományos gémer sajtó is tisztában van ezzel, így egyre többen döntenek úgy, hogy elhagyják a pontozásos értékelést.

A híres LoL streamer rendesen odaszólt Tyler1-nek

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva