Counter Strike

Padra tenné legjobb játékosát a szárnyaló MAD Lions?


A dán csapat döntése mögött komoly személyes okok lehetnek.

MAD Lions úgy határozott, hogy parkolópályára teszi legjobb játékosát, Lucas “Bubzkji” Andersent – írja jelentésében a 1pv.fr. A francia portál nem nagyon szokott tévedni, így a feltételes mód hamarosan kijelentő módra változhat.

A dánok utolsóként zárták a cs_summit 6 európai kvalifikációját, miután meglepő módon már a legjobb tizenhat között kikaptak a lengyel PACT csapatától. A vereség és a korai kiesés természetesen elég váratlan volt, de a MAD Lions az elmúlt időben sikert sikerre halmozott, így mindenképp érdekes, hogy egy rossz meccset követően azonnal cserére szánnák el magukat.

  • Csak az elmúlt két hónap során több szép helyezést is elértek, így például megnyerték a Flashpoint első szezonját (a tizenkét BO3-ból tízet megnyertek, és pályát is alig vesztettek),
  • legjobb hat között zárták a DreamHack Springet (legyőzve például a mouz és a fnatic csapatát),
  • legutóbb pedig negyedikek lettek a BLAST Spring EU Showdown során (nyertek a Dignitas, a fnatic és a VP ellen).

Utóbbin két BO3-ból egyet kellett volna megnyerniük, hogy odaérjenek a Spring Finals-re, de az ENCE és a NiP is legyőzte őket. Ezt követően jött a korai kiesés a cs_summit 6 kvalifikáción, így egy Majorra pályázó csapatnál nem is lenne olyan meglepő a változtatás, de érdekes, hogy ilyen gyorsan, és éppen Bubzkji eltávolítása mellett döntenének.

A MAD Lions csapata az ICE Challenge során. A kép jobb oldalán: Bubzkji.

A 21 éves dán játékos a legjobb statisztikákkal rendelkezett a csapatban, így például az elmúlt három során 1.17-es ratinget hozott össze, és segítségével a MAD Lions egészen a világranglista 11. helyéig küzdötte fel magát.

Bubzkji kulcsjátékosnak bizonyult – többek között – a Flashpoint 1 során is, ahol egyébként a dánok úgy tudtak nyerni, hogy egy éppen akkor szerződtetett új irányítóval, AcilioN-nal játszottak. HUNDEN távozása (ő jelenleg a Heroic edzője), és AcilioN érkezése is meglepő volt, ezt most sikerülhet megspékelni Bubzkji padoztatásával.

Hiába a jó eredmények, a MAD Lions még nem tudta letenni a névjegyét az RMR-ben (Regionális Major Rangsorolás), hiszen pont az ehhez tartozó események alakultak rosszul. A dánoknak egy esélyük maradt, hogy pontokat, és ESL One Rio meghívást kapjanak, de ez a történések fényében nem lesz sétagalopp.

A MAD Lions felállása így a következőre módosulna:

Denmark Frederik “⁠acoR⁠ Gyldstrand
Denmark Fredrik “⁠roeJ⁠ Jørgensen
Denmark Rasmus “⁠sjuush⁠ Beck
Denmark Asger “⁠AcilioN⁠ Larsen
Denmark Lucas “⁠Bubzkji⁠ Andersen (kispadon)
Brazil Luis “⁠peacemaker⁠ Tadeu (edző)

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva