Counter Strike

Már ma este képernyőre kerül a Budapest Five új felállása – nézd a magyar közvetítést!


Természetesen mi sem szeretnénk lemaradni a bemutatkozó meccsekről.

A hét híre a magyar CS:GO világában, hogy a Budapest Five csapatába visszatért fleav, a tékozló fiú. A Tenerife Titans után nagy reményekkel csatlakozott a magyar csapathoz, ahol flashie így visszakerült eredeti pozíciójába. Az új lineup avatására péntek este 18:00-tól kerül sor, melyet a metabro twitch csatornáján közvetítünk!

Breaking: fleav visszatért a BP Five-hoz, flash pedig a coach szerephez!

Este ugyanis kezdődik a DreamHack Open Summer 2020 kvalifikációja, amin a BP Five is részt vesz. Egy ilyen kvalin (jó esetben) sok meccset játszanak le egymás után a srácok, sajnos sokszor nem 100%-ig tiszta ellenfelekkel. Ugyanakkor elég jó bemutatkozás lenne fleavnek, ha összejönne a csapatnak a második napra továbbjutás. A zárt kvalifikációról, vagy az esetleges eventre jutásról pedig már nem is beszélve… Fontos azonban leszögeznünk, hogy az esetleges kudarc sem probléma, lévén fleav alig 2 napja a csapat tagja, ennyi idő alatt nehéz alkalmazkodni az új társakhoz. Valós teljesítményt inkább 1-2 hónap múlva érdemes nézni!

Magára a LAN versenyre lejutni nem egyszerű. A nyílt kvalin be kell jutni a legjobb 4 közé, akik bekerülnek a zárt kvalifikációba. Ott 4 másik csapat várja már őket, hasonló nevek mint a francia Heretics vagy a portugál sAw. Ebből a 8 csapatból pedig csupán 2 jut le a main eventre, ám aki bekerült a zárt kvaliba és nem jutott le, azok pénzdíjban részesülnek.

Sok sikert kívánunk a kvalifikációhoz a csapatnak!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva