Egyéb

Érkezik Netflixre a Cyberpunk sorozat, de kicsit még várnunk kell rá!


Készül a játék cselekményén alapuló Cyberpunk sorozat a Netflixre!

A CD Project Red mai Night City Wire eseményén nem csak a készülő Cyberpunk 2077-ről tudtunk meg eddig még nem ismert részleteket, hanem egy hétpecsétes féltve őrzött titokról is lerántották a leplet.

Elképesztően részletes lesz a Cyberpunk 2077! | Gyönyörű és zseniális az új előzetese!

A lengyel stúdió a hozzájuk hasonlóan Cyberpunk 2020 rajongókból álló japán Studio Triggerrel karöltve anime sorozat formájában Netflixre is elhozzák a játék világát.

A sorozat ötletén egy ideje már dolgoznak, de csak most sikerült az összes félnek megállapodnia a részletekben. A munkálatokat ugyan már megkezdték, de leghamarabb csak 2022-ben landolhat a streaming szolgáltató kínálatába. A sorozat a Cyberpunk: Edgerunners címet kapta, és a játék cselekményét veszi alapul, így biztosan fel fognak majd tűnni olyan ismerős arcok, akiket a Cybrepunk 2077 során ismerhettünk meg.

Ez a megoldás kicsit még jobban közelebb hozza egymáshoz a két multimédiás formátumot – a játékokat és a sorozatokat -, igaz erre voltak már korábban másfajta, sajnos nem túl sikeres próbálkozások (még ha minőségben nem is voltak olyan rosszak), mint például a Quantum Break, vagy a Ratchet and Clank. 

A Cyberpunk 2077 november 19-én jelenik meg PC-re, Xbox One-re, PlayStation 4-re és Google Stadiara, de aki a jelen generációs konzolokra vásárolják meg, azok teljesen ingyen megkapják az újabb konzolokra is.

A Cyberpunk 2077-et ingyen megkapod PS5-re is, ha PS4-re már megvetted!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva