Gaming

Gyönyörű, szabadon bejárható helyszínekkel jön az új Hitman!


Kedvenc bérgyilkosunk újra visszatér.

Régebben annyira nem értékeltük, de ma már kifejezetten szeretjük a Hitman játékokat, amik sokszor nem kevés gondolkodást igényelnek ahhoz, hogy az aktuális küldetésünket maradéktalanul és minden feltűnés nélkül teljesíthessük. Ezért is örültünk annak, hogy úton van a folytatásnak számító Hitman 3, ami jövő év legelején fog megérkezni.

Ráadásul az IO Interactive fejlesztői legutóbb egy 45 perces streamben beszéltek a játékról, amiről így kiderült, hogy az előző részben szerzett eredményeinket simán átvihetjük majd az újba, ráadásul, ha korábban megvettük az első két epizódot akkor összesen 20 pálya fog várni ránk. Azt is elárulták, hogy a legújabb rész összesen 6 szabadon bejárható helyszínnel fog megérkezni, amik annyira nyitottak lesznek, hogy kedvünkre mászkálhatunk majd bennük.

Szemfülesek az előzetesben már észrevehették, hogy ezúttal óriási épületeket is megmászhatunk majd annak érdekében, hogy célpontunkat észrevétlenül iktathassuk ki, ha a helyzet megkívánja. Külön öröm, hogy a Hitman 3 története sokkal komorabb és sötétebb lesz, mint a korábbiak, ezért  már alig várjuk, hogy végre kipróbálhassuk a 2021 januárjában megjelenő játékot.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva