Egyéb

Kezdődik a The Boys második évada – íme az első 3 perc!


Hamarosan kezdődik végre a The Boys második évada!

Szinte senki nem gondolta volna, hogy a The Boys a maga brutális, véres és könyörtelen, de a végletekig valóságos világával a Marvel és a DC filmek árnyékában ekkora sláger lesz majd, de egy csapásra az lett – és még csak a világ összes pénzéből összehozott marketing sem kellett neki hozzá. Mindezt köszönheti a zseniális karaktereinek, a konzekvens és parádésan felépített cselekményének, és tulajdonképpen annak, hogy ilyen merészen szembe mert menni az éppen uralkodó, évről évre szinte ugyanazt szállító, de kasszasikernek bizonyuló trendekkel.

A második évadot egészen konkrétan már az első évad munkálatai után megkezdték, így szinte nem volt titok, hogy hamarosan újra láthatjuk a szedett-vetett brigádot, de a koronavírus-járvány kicsit megbolygatta a terveket. 

A stáb és a mi szerencsénkre viszont még pont be tudták fejezni a forgatásokat, így a világméretű karantén idejére már csak az utómunkálatok maradtak, viszont – érthető módon – azokkal így lassabban haladtak. A rendezők persze táplálták a rajongói lángot, szinte folyamatosan kaptuk az apróbb infókat az aktuális helyzetről, ezért már azt is tudtuk, hogy már az utolsó simításokat végzik.

Ma viszont remek hírekkel szolgáltak, pontos dátumot kaptunk a szezonkezdetre!

Egy live stream keretében ma este összegyűlt a stáb és amellett, hogy megmutatták nekünk a második évad első 3 percét, el is árulták, hogy az új szezon szeptember 4-én kezdődik, méghozzá rögtön három résszel. Ezután a szokásos időpontban, minden héten pénteken kapjuk majd az új részeket.

Sőt, kaptunk egy új promo klippet is, egy újabb jelenettel:

Érkezik Netflixre a Cyberpunk sorozat, de kicsit még várnunk kell rá!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva