Counter Strike

CS:GO Update: megérkezett a továbbfejlesztett anti-cheat béta verziója!


Folytatódik a csalók elleni küzdelem.

Kedden megkaptuk a szokásos heti frissítést, de tegnap késő este egy újabb update érkezett a játékhoz, igaz, ez egyelőre csak bétában érhető el.

A csalók már jó ideje nagy fejtörést okoznak a CS:GO-ban, amit egyrészt köszönhetünk a gyenge anti-cheatnek, de a játék ingyenessé tétele, és egyéb tényezők is károsan befolyásolták a hackerek elleni harcot. A mostani update egy újabb próbálkozás annak érdekében, hogy ez a tendencia megváltozzon.

Ezentúl, ha a felhasználók inkompatibilis fájlok és/vagy programok megléte mellett indítják el a játékos, akkor ezzel kapcsolatosan figyelmeztetést kapnak, és az sem kizárt, hogy a VAC által védett szerverekre nem tudnak majd felcsatlakozni.

Ezt “kijátszva” a Trusted Launch kikapcsolható, de ez befolyással lehet a játékos trust pontszámára. Tegyük hozzá, hogy ez a módszer csak ideiglenes, hiszen a tesztelési fázist követően vélhetően éles patchben is megkapjuk majd a “programot”, és onnantól már mindenki számára kötelező érvényű lesz.

A Trusted Launch az itt leírt instrukciók segítségével aktiválható, reméljük, hogy tényleges hatással bír majd a csalók elleni küzdelemben.

Ezt olvastad már?

Farkas Gergely határozati javaslatot nyújtott be a hazai e-sport támogatása érdekében

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva