Gaming

Dr Disrespect végleges bant kapott a Twitchtől


Nagy kérdés, hogy miért, és mások meg miért nem?

Tegnap este történt, hogy a Twitch történetének egyik legmeghatározóbb streamere, Dr Disrespect kitiltást kapott a platformról. Az eddigi információk alapján nem lettünk sokkal okosabbak, és egyelőre mindenki a sötétben tapogatózik. Cikkünket folyamatosan frissítjük!

A Dexerto hozta le elsőként a hírt, hogy a 4.5 milliós követőbázissal bíró csatorna tegnap estére elérhetetlenné vált. Dr Disrespect a tizedik legtöbb követővel rendelkezett, és 2017-ben, illetve 2019-ben is megválasztották az év streamerének.

Shannon Liao, a CNN üzleti riportere később megosztott Twitteren egy bejegyzést, amelyben közölte a Twitch álláspontját. E szerint “a felhasználási feltételek és a közösségi irányelvek mindenkire vonatkoznak, attól függetlenül, hogy az adott streamer milyen szerepet tölt be a platformon.”

Az ok(ok) a tweetből nem derült(ek) ki, így a további információkra és esetleges pontosításokra várnunk kell. Dr Disrespect egyelőre még nem kommentálta a történéseket, utolsó bejegyzésére június 25-én került sor.

UPDATE: A Twitch minden nála vásárolt feliratkozás árát visszatéríti, a streamer eltűnt a loaded.gg influenszer listájáról, és a Discord is felbontotta Dr Disrespect-tel kötött partneri szerződését.

Ezt már olvastad?

Farkas Gergely határozati javaslatot nyújtott be a hazai e-sport támogatása érdekében

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva