Gaming

Remek ingyen játékokat kapnak a Twitch Prime előfizetők!


Ez az öt remek játék jár ingyen a júliusi Prime mellé.

Lassan hozzászokhatunk ahhoz, hogy a PC-n is kapjuk az ingyen játékokat. Van ahol egy regisztrációért cserébe teljesen ingyen (Epic Store), és vannak akik egy előfizetés mellé adják az ingyen játékokat, ez utóbbit erősíti a Twitch Prime is.

A Prime előfizetők júliusban öt remek játékokat kapnak ingyen, igaz egy-kettő már nem mai csirke, az érdemeikből ma sem tagadhatnak semmit.

Turok 2: Seeds of Evil

Az 1998-as klasszikus dínóvadász akciójáték második része 2017-ben átesett egy remasterelésen, természetesen ez utóbbi jár majd ingyenesen. Érdemes lehet kipróbálnod, ha rajongsz a klasszikusokért, de ez kimaradt volna.

Dear Esther

A sétaszimulátorok nagyapja. Tulajdonképpen ez volt az a játék, ami többek közt olyan játékok sikerének ágyazott meg, mint a Gone Home, a Firewatch, vagy a What Remains from Edith Finch. Lebilincselő, lassú történet, gyönyörű tájak – ha ezeket, illetve az előbb említett játékokat szereted, akkor mindenképp játszd végig!

Grip: Combat Racing

A Grip egy egészen szórakoztató power-up alapú versenyjáték, és ugyan voltak – és lesznek is még – hasonló játékok, ez mit sem vesz el az érdemeiből. Pörgős akció, gyors és izgalmas versenyek: minden aspektusában ez a Grip.

Kunai

Zseniális klasszikus időket idéző oldalnézetes akció platformer, amiben egy tablettel kell őrült robotokat mészárolnunk. Kell több? Nem!

Dark Devotion

Még egy pixelgrafikával megáldott akció platformer, ellenben viszont a Kunai-al, a Dark Devotion sok-sok fejfájást tud okozni. Ha kíváncsi vagy, hogyan nézett volna ki a videojátékok derekán a Dark Souls, akkor hajrá, máskülönben el se indítsd. Ha viszont megteszed, egy egészen remek játék bontakozhat ki előtted.

A játékok – kizárólag a Twitch Prime előfizetők számára – júliustól válnak elérhetővé!

Az Acer ismét elképesztő termékeket mutatott be: jön a Predator energiaital!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva