Valorant

A Riot elárulta, milyen szemlélettel hoznak új ügynököket a Valorantba!


Vadiúj élmények várnak majd ránk.

Nem mondhatnánk, hogy a Riot elkapkodja az újabb Valorant ügynökök bevezetését, hiszen lassan egy hónapja érkezett meg Reyna, aki jelenleg a játék 11. játszható karaktere. Persze, azóta már jöttek az első szivárgások a hatalmas robotokkal operáló mérnökről, de egészen idáig semmilyen újabb információt nem árult el ezzel kapcsolatban a Valorant fejlesztőcsapata.

Most viszont megtörték a csendet és meséltek egy kicsit arról, hogy a jövőben milyen új karakterekkel bővíthetik a játékon belüli univerzumot. Ezzel kapcsolatban a Valorant rendezője, Joe Ziegler elárulta, hogy a játék megalkotásakor arra törekedtek, hogy a benne lévő ügynökök képességeivel minél többféle hatást tudjanak elérni a játékosok, amik egyúttal remekül lefedik az általuk favorizált, sokszor teljesen eltérő játékstílusokat.

Hozzátette, hogy a jövőben érkező karakterekkel tovább szeretnék tágítani a korábban megszokott taktikai lehetőségeket, ezért ezek az ügynökök olyan új mechanikákra épülő skilleket fognak kapni, amik köré vadiúj stratégiákat építhetünk, miközben egy merőben más játékélményben lesz részünk. Ennél több konkrétumot sajnos nem árult el Joe, de reményeink szerint hamarosan egy újabb karakterrel fognak megörvendeztetni minket.

Csatlakozz még ma folyamatosan épülő Valorant közösségünkhöz és Discord szerverünkhöz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva