Valorant

Így áll jelenleg a Valorant újabb játékmódjaihoz a Riot csapata!


Nyugi, a srácok tele vannak jobbnál jobb tervekkel.

Pár héttel ezelőtt mesélt arról a Riot egyik producere, hogy a jövőben újabbnál újabb játékmódokkal szeretnék meglepni a Valorant rajongóit. Ehhez az Overwatchban látott mintát veszik alapul, azaz lesznek olyanok, amik csak limitált ideig lesznek velünk és olyanok is, amik örökre a játékban maradnak.

Egy újabb interjúban beszélt ismét a témáról a Riot Games csapata, akik elárulták, hogy a sokak által mai napig favorizált battle royale mód biztosan nem fog belekerülni a Valorantba, hiszen csak kompromisszumok árán tudnák ezt megvalósítani, ami a játékosok szempontjából számukra nem lenne elfogadható, mivel nekik mindig a lehető legnagyobb élményt szeretnék biztosítani. Ugyancsak szomorú hír, hogy egyelőre nem fogják támogatni a felhasználók által készített egyedi játékmódokat, ugyanis jelenleg arra fókuszálnak, hogy minél több lehetőséggel gazdagítsák a játékot, de elmondásuk alapján simán lehet, hogy a jövőben ez változni fog.

Az viszont mindenképpen pozitív fejlemény, hogy új módokon keresztül biztosítanak majd extra lehetőségeket arra, hogy a csapatok, valamint az egyéni játékosok még többféleképpen gyakorolhassanak taktikákat, vagy éppen fejleszthessék az aimjukat. Reményeink szerint ebben a szellemiségben hamarosan megérkezik a Deathmatch mód, amit már korábban is emlegetett a Valorant útját egyengető csapat.

Csatlakozz még ma folyamatosan épülő Valorant közösségünkhöz és Discord szerverünkhöz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva