Gaming

5 júliusi játék, amire érdemes odafigyelned!


Ebben a hónapban se fogunk unatkozni.

Sosem volt még olyan nyár, mint a mostani, hiszen a koronahelyzet miatt igencsak limitált, hogy merre tudunk a tanítási szünet, vagy éppen a jól megérdemelt szabi alatt kalandozni. Éppen ezért összeszedtük nektek azokat a játékokat, amikkel könnyedén eltölthetitek az időt a kánikulában gazdag júliusban is.

1.) Marvel’s Iron Man VR (július 3.)

Te lehetsz a következő Vasember!

Pár nap múlva érkezik a Marvel belső nézetes akció-kalandjátéka, amiben végre kipróbálhatjuk, hogy mégis milyen lehet Tony Stark bőrébe bújni. A PlayStation VR-ral élvezhető alkotásban lesz minden, amiről egy rajongó álmodik: repülés, felfedezés, intenzív harcok és persze, sok ismerős arc egyik kedvenc univerzumunkból.

2.) F1 2020 (július 10.) 

Nem létező íveket használ: Hamarosan begurul a F1 2020!

A Forma 1 szerelmesei ismét örülhetnek, hiszen hamarosan begurul a soron következő epizód, ami több újdonságot is tartogat számunkra. Jön ugyanis a saját csapatot elhozó My Team játékmód, visszatér az osztott képernyős versenyzési lehetőség, a teljes F1 és F2 mezőnnyel száguldozhatunk és még exkluzív digitális tartalmakat is bezsebelhetünk.

3.) Rocket Arena (július 14.) 

Bár az idei EA Play eléggé harmatos volt, szerencsére volt azért egy-két olyan cím, amire érdemes odafigyelni. Ilyen például a Rocket Arena is, ami egy színes-szagos, látványos 3v3 shooterként igyekszik hamarosan berobbanni a köztudatba, amihez kezdéskor már 10, egyedi képességekkel megáldott hős is dukál.

4.) Ghost of Tsushima (július 17.)

18 percnyi Ghost of Tsushima játékmenet érkezik csütörtökön!

Kétségkívül július legígéretesebb alkotása a PlayStation 4 exkluzív Ghost of Tsushima, ami nyílt világú kalandjátékként fog minket elkalauzolni a 13. század Japánjába. Az Infamous fejlesztőinek új játékában változatos küldetések, gyönyörű tájak és olyan egyedi atmoszféra vár minket, amit egyhamar biztosan nem fogunk elfelejteni.

5.) Destroy All Humans! (július 28.) 

Földönkívüliként pusztíthatod el az emberiséget: Már kipróbálható a Destroy All Humans!

A hónap legelborultabb játéka pedig egyértelműen a Destroy All Humans! lesz, amiben megszálló földönkívüliként kell leigáznunk a Föld bolygó lakóit. A vizuálisan felújított akció-kalandjáték teljes mértékben nyitott világgal érkezik, így bőven lesz majd terünk a kreténkedésre.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva