Counter Strike

Nem éppen egy sikersztori: meyern a MIBR után most a 144. helyezettnél folytatja!


Óriási tehetségként robbant be, de nem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket.

Az argentin 9z nevű szervezet magyar idő szerint ma hajnalban bejelentette ötödik játékosát, aki nem más, mint a MIBR-ből távozó Ignacio “meyern” Meyer. A 17 éves játékossal már jó ideje szemez a 9z, így nekik kapóra jött, hogy meyern szabad lett.

Az persze más kérdés, hogy a MIBR-ből játékbeli hiányosságok miatt került ki, de mivel egy jóval alacsonyabb kaliberű csapathoz igazol, nem tartom valószínűnek, hogy ez a probléma itt is kiütközne.

A Made in Brazil csapatánál hat hónapot töltött el, de nem sikerült beváltania a hozzá fűzött reményeket, így májusban a padra került, és a helyére Alencar “trk” Rossato érkezett.

Az “új fiú” a csapatban a brazil xand helyett érkezik, aki február óta volt a 9z tagja. A váltás Meyern számára egy új kezdetet jelenthet, és mivel még mindig csak 17 éves, nem kizárt, hogy a későbbiekben újra egy nagyobb csapathoz kerül.

Csatlakozását követően meyern közzétett Twitteren egy bejegyzést, amiben azt írja, hogy “egy új éra kezdődik”. Bízzunk benne, hogy egy sikeres fejezet veszi kezdetét, és hamarosan újra a legjobbak között láthatjuk majd!

A csapat felállása a következő:

Argentina Santino “⁠try⁠ Rigal
Uruguay Maximiliano “⁠max⁠ Gonzalez
Uruguay Franco “⁠dgt⁠ Garcia
Brazil Bruno “⁠bit⁠ Lima
Argentina Ignacio “⁠meyern⁠ Meyer
Brazil Rafael “⁠zakk⁠ Fernandes (edző)

Borítókép: BLAST Premier Spring Series (HLTV)

Ezt már olvastad?

Már CS:GO-ban is fogalom a dubajozás: arab szervezet igazolt európai csapatot!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva