Valorant

Ezek a legjobb Valorant ügynökök a Blitz.gg statisztikái szerint!


Velük biztosra mehetsz.

Bár a Valorant 1.02-es frissítése több teljesítményproblémát hozott magával, de sok olyan újdonságot is, amik a játszható karakterekre is – legjobban Viperrehatással voltak. Ennek apropóján most megnézzük, hogy a Blitz.gg hivatalos statisztikái szerint kik jelenleg a játék legjobb ügynökei.

Ahogy a fenti táblázatból is láthatjátok, Sage továbbra is alapválasztás minden csapatba, hiszen köztudottan minden képessége a többiek javát szolgálja. Arra viszont nem gondoltunk, hogy Reyna ilyen rövid idő alatt ekkora népszerűségre fog szert tenni, bár az azért egy kicsit magyarázza a dolgot, hogy többen arra kérik a Riot fejlesztőit, hogy nerfeljék az egyik skilljét, mert túlságosan erősre sikeredett.

A lista harmadik helyén Jett figyel, aki szakavatott kezekben még mindig halálos lehet, de nem szégyenkezhet Raze sem, aki ugyebár anno kapott egy kis gyengítést, de továbbra is rengeteg sebzést lehet kitolni vele. A top5-be még befért Phoenix is, akinek vakítása még sosem tartott ennyi ideig, ráadásul az ultija sokszor meccsdöntő is lehet.

Csatlakozz még ma folyamatosan épülő Valorant közösségünkhöz és Discord szerverünkhöz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva