Call of Duty

Jól nézzétek meg mit vesztek fel, mert nem minden az, aminek látszik!


Jól nézzétek meg, hogy mit vesztek fel!

A Season 4 szezon-közi nagyobb frissítése óriási mennyiségű tartalmat és változást hozott a Call of Duty Multi és Warzone módjába egyaránt. Sajnos lassan már kezdünk hozzászokni, hogy ilyenkor nem minden megy zökkenőmentesen, a legutóbbi két update során leginkább az Xboxos játékosok szenvedtek többet, de hallani olyanokról is, hogy PC-n sokan már a letöltést sem tudták megkezdeni a betelt SSD miatt. De ha ezen sikerül is túllendülnünk sem határtalan az öröm.

Sniper gulággal érkezett a 200 fős Warzone! | Íme a teljes Patch Notes!

Sokszor fordul elő olyan is, hogy a frissen kigyomlált hibák helyére újabbak kerülnek, ez sajnos most sem történt másképp, az egyik frissen felfedezett pedig különösen zavaró tud lenni a Warzone játékosok számára.

Igazából nem is egy új hiba ez, a Warzone indulása óta előfordulnak visual bugok, és az egyik ilyen a ládákból frissen nyitott fegyvereket érinti. Korábban megfigyelhettük, hogy miután kinyitottunk egy ládát, az abból kieső fegyver kinézete megváltozik. Pont úgy, mintha menet közben meggondolta volna magát és ad egy másikat a nyitott helyett. Ez csupán egy grafikai hiba, amit nem tudni mi okozhat, de a lényeg, hogy rossz modellel párosította a kieső fegyvert, amin aztán szinte rögtön (pár másodperc) kalibrált.

Nos, ez a legutóbbi (1.23-as) frissítés óta eléggé elharapódzott, ugyanis a hibásan megjelenő fegyvereket már nem javítja ki, így a hibás modell marad látható.

Ez nyilván nem probléma, ha rápillantasz a fegyver infobox-ára, ami egyébként a valós dolgokat mutatja, de erre nem mindig van lehetőséged, egy kaotikusabb helyzetben pedig akár döntő is lehet.

Ezért míg ki nem javítják mindenképpen legyetek résen, ugyanis nem minden az, aminek látszik. (Arról már nem is beszélve, ha ritkább fegyverről van szó – pl. Legendary -, aminek az attachmentjeit csak akkor látod jól, ha felveszed azt…)

Szerencsére az ilyen visual bugokat – ha nem mélyebb a hiba – könnyebben ki tudják javítani egy hotfixel, remélhetőleg ez esetben is hamarosan érkezik az orvoslás. 

Eközben a Modern Warfare többjátékos módját pörgetők között akadnak olyanok, akik egy bugnak köszönhetően TPS nézetből “élvezhetik” a játékot.

Megint felbukkant a TPS-bug! | Jöhet egy külső nézetes játékmód?

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen CoD hírről sem, akkor csatlakozz csoportunkhoz Facebookon:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva