Clash Royale

Elárulta a kiadó: holnap jön infó a júliusi frissítésről – Mely lapok változhatnak?


Redditen közölte ezt Drew.

Nyakunkon a júliusi frissítés: jövőhét hétfőn érkeznie kell az eddigi ütem alapján (minden hónap első hétfőjén szokta ezt berakni a játékba a Supercell), már csak az a kérdés, hogy mikor tudjuk meg a tartalmát?

Nos Drew elárulta ezt Redditen a közösségnek: holnap érkezik a szokásos TV Royale, melyben lehull a lepel a patch tartalmáról.

Azt nem tudni, hogy új játékmódra lehet-e számítani (bár a Clan War átdolgozását nagyon régóta emlegetik), azonban az biztos, hogy ezúttal is jönnek balansz változtatások. Hogy mik lehetnek ezek? Biztosat mondani lehetetlen, tippelni azonban simán lehet! Ehhez vegyük el a Royaleapi statisztikáit:

Ha népszerűség alapján rakjuk csökkenő sorrendbe a lapokat, akkor a fenti tíz kártya van az első tíz helyen. Ezek közül kettőnek van 55% feletti (ez az, aminél már legtöbbször minimum elgondolkodott a kiadó a kártya gyengítésén az utóbbi időben) győzelmi rátája: ez a Skeleton Dragons és a Royal Delivery. Utóbbit már nerfelték az előző hónapban, így kérdéses, hogy vajon ismételten hozzányúl-e a fejlesztő csapat, de ez alapján nincs kizárva.

Előbbi ugye a legújabb lap, melynek valószínűleg elég csak egy kisebb gyengítés: ez is mutatja, hogy a meta “teteje” egészen rendben van. Az alsó ötös már kevésbé:

A Wizardról már mondta korábban a kiadó, hogy gondolkodtak egy átdolgozásban – ezt végül elvetették, de elnézve a lapot, nem biztos, hogy nem futnak még egy kört vele. A másik 4 kártya szintén erősítésre szorul, azonban buffok terén mindig óvatosabb a Supercell. Ha fel akarják pörgetni egy kicsit a metát, akkor viszont most ebből lesz többre szükség, ugyanis túl erős lap viszonylag kevés van, túl gyenge annál több.

Holnap okosabbak leszünk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva