Call of Duty

Pár játékosnak sikerült bejutnia a -még- lezárt Stadionba!


A jegyértékesítés sem kezdődött még meg, páran viszont már bentről csápolnak!

A Warzone indulása óta a Stadion az egyik legfurcsább épület. Mutatós, ez nem kérdés, de funkciójában akadnak kivetnivalók. Nagy, sokáig tart megkerülni, a teteje potenciális sniper kemping, viszonylag kevés a loot és túlságosan nyitott területen helyezkedik. Ennek ellenére mégis hozzászoktunk, megszerettük, sőt, az utóbbi időben olyan pletykák is szárnyra kaptak, miszerint hamarosan a megnyithatja a kapuit.

Sokan a Stadion kinyílásával a szezon közepén érkezett frissítéssel számoltak, ez viszont teljes mértékben elmaradt, így egyelőre maradnak a zárt kapus meccsek. 

Egy pár játékosnak ennek ellenére is sikerült utat találnia a sportlétesítménybe, viszont ha bárki meglepetésekre számítana odabent, az nagyot fog csalódni. Az épületben ugyanis az ég világon semmi sincs; ha a beljebb mennénk beesnénk a pálya alá, míg ha a falak közelében maradunk átláthatunk és át is lőhetünk rajta úgy, hogy az ellenfél még csak nem is lát minket. (Még jó…)

A nyitásról akkor kezdtek el felerősödni a spekulációk, mikor a fejlesztők egy olyan képpel vezették fel az érkező újdonságokat, aminek a hátterében minimális változtatásokkal ugyan, de a Stadion volt látható.

Persze az, hogy most nem nyílt meg még nem azt jelenti, hogy nem is fog. A pletykák nem feltétlenül légből kapottak – persze nem ez lenne az első, hogy a fejlesztők szándékosan vezetnének félre, sőt, mostanság egészen divatos lett a szivárogtatók megtévesztése is a szándékosan elhelyezett sorokkal, lásd. Apex Legends -, de sok jel és a józan ész is azt diktálja, hogy valóban megnyílhat majd.

Eddig ugyanis hiába, hogy megszoktuk-megszerettük, a Stadion jelenleg az egyik legindokolatlanabb területe Verdansknak. Az Infinity Ward pedig nem a pályatervezési fércmunkájáról híres, ezért biztosra vehető, hogy terveznek vele valamit. Valami nagyot.

Tényleg gyengítettek a Grau-n és az MP5-ön a frissítéssel? | Ez változott az update után!

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen CoD hírről sem, akkor csatlakozz csoportunkhoz Facebookon:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva