Call of Duty

Három remek setup tipp egy jó Kar98k-hoz! | Modern Warfare – Warzone!


Végre visszatért a metába a Kar, íme három kombináció, ami mentén érdemes lehet elindulnod!

Ahogyan arra számítani lehetett, a mid-season update itt-ott belenyúlt a fegyvermetába, amit megelőzően a legnagyobb kérdés az volt, hogy mekkora mértékben lesz gyengítve a Grau és az MP5. Míg a legtöbben a negyedik szezon két legmeghatározóbb fegyverével voltak elfoglalva, a Call of Duty egyik legnagyobb klasszikusa, a Kar98k előlépett az árnyékból és egy csapásra a játék legjobb marksman riflejévé vált.

Én eddig sem vetettem meg a Kar-t, viszont amilyen jól indított a Warzone kezdetekor, annyira eltűnt a Season 4-re, így hát alig használta már valaki. De ez most megváltozott, és végre régi-új fényében tündökölhet.

Így hát ropogósan, metafrissen a Dot Esports összeállított pár olyan Kar98 setupot, ami mentén érdemes lehet megfontolni egy jobb loadoutba való berakását.

Warzone

Muzzle: Monolithic Suppressor
Barrel: Singuard Custom 27.6″
Laser: Tac Laser
Optic: Variable Zoom Scope
Stock: FTAC Sport Comb

Bárki bármit mondjon, jelenleg a Kar a legjobb távolsági fegyver a Warzone-ban. Ezzel a setuppal értő kezekben nagyon flexibilis, de brutális, halálos és döntő tényező lehet távolsági harcok során, ezért ha eddig ódzkodtál volna a használatától, akkor hamar ugorj rá és sajátítsd el – szerencsére nem a nehezen kitanulható fegyverek közé tartozik.

Quickscope

Laser: Tac Laser
Optic: Monocle Reflex Sight
Stock: FTAC Sport Comb
Rear Grip: Stippled Grip Tape
Perk: Sleight of Hand

Ez egyértelműen egy multiplayerre szabott beállítás, amit ha jól tudsz használni, te lehetsz a meccsek királya. Az optikát – ha úgy szereted – akár le is veheted, úgy is mindenért kárpótol majd a remek ADS sebesség és mobility. (Persze ha a közeli-ultra agresszív harcokat preferálod a Warzone-ban, akkor tehetsz egy próbát, én azért nem ajánlom.)

Sniper

Barrel: Singuard Custom 27.6″
Optic: Sniper Scope
Stock: STVOL Precision Comb
Underbarrel: Bipod
Rear Grip: Granulated Grip Tape

És végezetül az előzőhöz képest a másik szélsőség, a legmesszebb távolságba csípő Kar98k, aminek használatához azért nem árt némi tapasztalat. Ebből adódóan leginkább azoknak ajánlott ez a setup, akik inkább nagyobb távolságokból és lassan játszanak (nem összekeverendő ám a ‘kemperekkel’). 

Természetesen lehetnek ennél jobb beállítások is, de ahogyan mindig most is azt javaslom, hogy tapasztald ki a fegyvert, és a saját preferenciáid alapján állítsd össze a saját loadoutodba leginkább illőt. Akkor bizonyosan nem lősz majd mellé, viszont érdemes lehet a fentiek alapján elindulnod.

Ha pedig szeretnéd tudni, hogy mi változott a Grau-n és az MP5-ön, akkor figyelmedbe ajánlom az egyik előző cikkünket:

Tényleg gyengítettek a Grau-n és az MP5-ön a frissítéssel? | Ez változott az update után!

(Forrás: Dot Esports)

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen CoD hírről sem, akkor csatlakozz csoportunkhoz Facebookon:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva