Hearthstone

Bő 400 meccs, 57%-os win rate Spell Druiddal: íme Tylerootd statisztikái a rank 1 legend felé vezető úton


A játékos mérte a statisztikáit.

Június hónap már mögöttünk, most azonban ránéztünk arra, hogy az európai szerveren ki végzett az első helyen hó végén. Tylerootdnek jött ez most össze Spell Druidot használva (majdnem ugyanazt a listát pörgetve, mint ami VS-en volt kint, csak 2 Claw helyett 2 Power of The Wild került be), Twitterre rakta ki a statisztikáit:

230 győzelemmel és 177 vereséggel zárt, mely összességében 57%-os győzelmi rátát eredményezett számára 407 meccsen. Érdemes rápillantani az eloszlásokra is: az nem meglepő, hogy a Demon Hunter nem jó matchup, a VS meta jelentésében is látható ez, viszont a többi igencsak zöld – érdemes tehát pörgetni a paklit ebben a hónapban is! Ami viszont eléggé szomorú a diverzitást tekintve, hogy konkrétan nulla Paladin jött szembe vele és mindössze egyetlen Shaman – igaz utóbbi pont elverte.

A meta tehát bár nem a legrosszabb, de lehetne egészségesebb: mindig van egy halott Class, de az új kiegészítő óta ez az egy eléggé stabilan kettő (és akkor a Warlockot se mondhatnánk top tiernek a nerfek óta).

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva