Call of Duty

Lázadnak a játékosok: az ígért dupla XP helyett az eredeti pontokat kapják!


Már megint problémás a dupla XP-s hétvége...

Egyre több portál számol be a terjengő “balhéról”, miszerint a játékosok tömegével jelentik a problémát az Activision által bepromózott dupla XP-s hétvégét illetőleg.

A játékosok ugyanis semmivel sem kapnak több tapasztalati pontot, mint egy átlagos játéknapon!

Előbb a Dexerto számolt be a dologról, majd az Eurogamer is felfigyelt rá, ami nem csoda, hiszen Redditen az erről szóló lázongó thread lassan 20.000 upvote-on és 1400 kommenten áll.

A beszélgetést elindító játékos azzal kezdte, hogy szerinte szó sincs összeesküvés-elméletről, mivel vele meccsről meccsre pontosan ugyanaz történik: a hardpointon állva alap helyzetben 450XP-t kap egy játékos, ezért értelemszerűen a dupla tapasztalati pont 900-at jelent, ehelyett viszont mindig csak 450XP-t kap. A játékossal elképesztően sokan értenek egyet, akikhez egyre többen csatlakoznak hasonló problémákról számolva be.

The 2x XP and Tiers are fake. All XP has been halved so that with 2x XP you get what you normally would. from modernwarfare

A játékosok egyszerre kiáltanak, és szándékos átverésre gyanakodnak, azt viszont jobb észben tartani, hogy ezelőtt többször is akadtak már problémák a dupla XP-s hétvégékkel, amit aztán az Activision természetesen kompenzált. Reméljük most is hasonlóról van szó, és a fejlesztők kitalálnak egy módot arra, hogy az érintett játékosokat kiengesztelje.

Már tudni mikor kezdődhet a Stranger Things negyedik évadának forgatása!

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen CoD hírről sem, akkor csatlakozz csoportunkhoz Facebookon:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva