Egyéb

Már tudni mikor kezdődhet a Stranger Things negyedik évadának forgatása!


Ha nem szól közbe semmit, akkor szeptemberben munkához is láthatnak!

A koronavírus-járvány miatt az összes film és sorozat forgatását szüneteltették, amik a korlátozások feloldása után fokozatosan indulhat újra. Ennek hatása majd 2021-ben lesz leginkább érezhető, legalábbis több szakértő szerint, én inkább bizakodó vagyok, mivel számos idei produkció bemutatóját tolták el, ezek egy részét pont jövőre. Persze messzemenő jóslatokba kár lenne még bocsátkozni, ugyanis egyelőre azt sem tudni biztosan, hogy lesz-e vagy sem egy második hullám, és ha igen, milyen intézkedésekre számíthatunk.

A Netflix viszont a legjobbra számít – a The Hollywood Reporter értesülései szerint legalábbis -, ezért az egyik legnépszerűbb sorozatuk, a Stranger Things következő évadának forgatását már szeptemberben megkezdhetik.

A szkripttel az alkotók már június közepére elkészültek, de ha a forgatások valóban megkezdődnek szeptemberben, legkorábban még így is  jövő év végén kerülhet a streaming szolgáltató kínálatába.

Mindennek természetesen lehet pozitív vonzata is! A kényszerű leállások alatt a rendezők és a forgatókönyvírók több időt fordíthattak a történet tökéletesítésre, amire azért valljuk be, a harmadik évad vegyes fogadtatását látva valamelyest talán szükség is volt. Reméljük hamarosan még több részletet fogunk megtudni a nagyban készülő negyedik évadról!

Az utóbbi idők legjobb Superman “filmje” lehet a The Man of Tomorrow!

(Forrás: LADbible – The Hollywood Reporter)

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva